Zware sporttijden voor eerste mix 35+ zaterdagteam

Deze week een verslag van het eerste mix 35+ team van de zaterdag:

Ons mixteam 35+ maakt zware sporttijden door! Greet is al weken geblesseerd, waardoor ze niet op de baan kan staan. Ze staat ons flink aan te moedigen, maar dat biedt onvoldoende soelaas. Ook de 5e wedstrijd thuis tegen de sympathieke Groningers uit Delfzijl verliep voor ons niet goed.

Henny van Goor begon voortvarend aan haar enkelpartij. De 1e set  had ze in no time binnen, ook haar 2e set kon ze winnend afsluiten. Een prima presentatie van Henny.
In de mixpartij hadden Theo en Annemieke geen schijn van kans  tegen het Delfzijlse koppel aan de andere kant van het net.  Ze waren overdonderd  door het sterke spel  van Delfzijl. 6-0 was de uitslag van de 1e set. In de 2e set kwamen ze op stoom, maar dat was helaas te laat. Het Groningse koppel ging met hun sterke spel en gingen er met de winst van door.

Albert had weinig in te brengen in zijn enkelpartij. De linkshandige tegenspeler  scoorde met  zijn supersterke slice backhand  de fraaiste punten en in combinatie met zijn sterke forehand was er weinig kruid tegen gewassen. Albert,  die het moet hebben van zijn baseline rally’s, kwam geen moment in zijn spel.  De winst was dan overtuigend met 6-2 en 6-1 voor Delfzijl.

De damesdubbel Annemieke en Henny was een goede wedstrijd. Leuk om naar te kijken. Onze meiden gaven goed partij. De eerste set werd gewonnen met 6-4 door de Groninger Dames. De 2e set moest beslist worden in een tiebreak.  Dan is het sneu dat er net geen 3e set in zit. Die hadden onze meiden verdiend met hun inzet. Gezien hun sterke spel in de 2e set  hadden ze beslist een goede kans gehad om de overwinning alsnog voor zich op te eisen.
De herendubbel Albert en Theo speelden goed tegen de  mannen uit Delfzijl. Door een paar slechte acties van onze kant ging de 1e set  met 6-4 naar hun. De 2e set werd een thriller. Uiteindelijk werd die beslist in een tiebreak met 12-10!! Toch weer Delfzijl die met de eer ging strijken.

De uitslag 4-1 voor Delfzijl  is dan ook terecht. Hopelijk brengen ons de laatste twee wedstrijden, uit bij Colmschate  (Deventer) en thuis De Stirum, meer overwinningen.

Mixteam 35+ 1: Annemieke Kamphuis, Henny van Goor, Greetje Mulder , Roelof Gortemaker, Theo Nijhuis en Albert Boxum.

De foto’s van de competitie zijn weer bijgewerkt, bekijk ze hier.

Komende week worden deze wedstrijden thuis gespeeld:

Zaterdag 16 mei om 13.00 uur:
Dames 1 Lia Pronk
Mix 2 35+ Ben Hofman
Heren 1 35+  Jan Heuvelman

Zondag 17 mei om 10.00 uur:
Mix 5 Willemijn Vrijlandt
Heren 2 Rinco Hoogland
Jeugd 1 Maaike Haag
En vanaf 13.00 uur:
Mix 35+ 1 Dick Koster
Heren 35+ 3 Rien Erenstein

Maandag 18 mei om 09.30 uur: Heren 50+ Chris ten Brinke

Kom gezellig kijken!