Zaterdag heren 1 pakken 2 punten tegen Hollandscheveld

De derde competitiedag speelden we met ons herenteam thuis tegen het tweede team van Hollandscheveld.  Het weer was prachtig. We hadden de beschikking over 3 banen, dus werd er gestart met 2 enkelpartijen en 1 dubbelpartij. De dubbel van Theo Drupsteen en Jaap Bruins Slot verliep gedegen. Met weinig fouten werd de partij solide gewonnen met 6-1, 6-2. De laatste games werd het nog een beetje spannend, maar uiteindelijk maakte de tegenstander geen enkele kans.

De eerste enkel van Edgar Wierbos werd helaas niet gewonnen. Edgar die vaker moeilijke wedstrijden naar zich toe kan trekken, kreeg het nu niet voor elkaar. De tegenstander speelde een degelijke wedstrijd. Jos Huibers speelde de tweede enkel, moest eveneens tegen een ouwe rot en helaas moest Jos het hoofd buigen. En ook Jaap lukte het niet om de goede flow van de partij vast te houden. Aan het eind van de eerste set kwam hij nog terug, maar kon daarna niet meer in zijn ritme komen. Theo die de laatste enkel speelde, kwam goed uit de startblokken met 6-2, maar daarna werd het een martelpartij. De tweede set ging met 1-6 verloren. Ook de derde set stond Theo lange tijd achter, maar wist met al zijn wilskracht de partij toch naar zich toe te trekken, het werd 7-5!

Edgar en Jos die de eerste dubbel speelden tegen dezelfde enkel spelers, hadden het ook nu moeilijk. Aan het einde van de tweede set kwamen Edgar en Jos nog terug, maar konden de set helaas niet naar zich toetrekken. Het werd 1-6, 4-6. Na de wedstrijd hebben we nog even gezellig nagezeten en genoten van het prachtige weer.

Jaap Bruins Slot