Yes….de jeugd mag de baan op!

De Nederlandse jeugd mag weer tennissen! Het kabinet heeft de maatregelen wat versoepeld, zodat de kinderen en jongeren tot en met 18 jaar vanaf 29 april buiten met elkaar mogen sporten. Dit is een heel mooi begin! Hopelijk volgen de senioren binnenkort. Maar hoe nu verder?

Graag informeren we je over het laatste nieuws rondom onze vereniging i.v.m. het coronavirus.

In hoofdlijnen gaat deze mail over:

  • Opening tennispark voor de jeugd
  • Voorjaarscompetitie verplaatst naar het najaar
  • Toernooien t/m 14 juni gecanceld.

Opening tennispark voor de jeugd

Vanaf 29 april mag de jeugd (tot en met 18 jaar) weer gebruik maken van onze tennisbanen. Onder begeleiding van tennisschool Kilian mogen de jonge leden weer lessen en vrij tennissen onder strikte voorwaarden. Deze leden hebben al mail en informatie ontvangen over de lessen,  richtlijnen en maatregelen. Er wordt toezicht gehouden door de trainers en het bestuur die zorgdragen dat de maatregelen en de hygiëne in acht worden genomen. Het tennispark is alleen geopend tijdens trainingsuren en is (voorlopig) in het weekend gesloten, aangezien wij het toezicht (nog) niet kunnen waarborgen.

Voor jeugdleden (tot en met 18 jaar) is vrij tennissen mogelijk tijdens trainingsuren. Buiten deze uren is het park dus gesloten! Ook voor niet leden is het mogelijk om te gaan tennissen in de vorm van proeflessen. Tennisschool Kilian heeft voor deze gelegenheid een mooie aanbieding van vier lessen voor € 27,50. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Floris Kilian (06- 460 95 185).

Klik hier voor het trainingsschema voor de openingstijden. Let op! Dit schema is alleen voor de komende twee weken (meivakantie). 

Klik hier voor: Maatregelen ouders en verzorgers

Klik hier voor: Veiligheid- en hygiëneregels

Klik hier voor: Richtlijnen voor Tennis

Voor de meest actuele informatie rondom bovenstaande kun je altijd corona.knltb.nl checken.

Voorjaarscompetitie verplaatst naar najaar

De voorjaarscompetitie wordt verschoven naar het najaar (vanaf 6 september). Alle aanvoerders hebben inmiddels bericht gehad van de VCL meet daarin de nieuwe data (onder voorbehoud). Over de competitie eredivisie heren (13 september – 25 oktober) vindt nog overleg plaats. Check hier de DATA competitie najaar

Toernooien t/m 14 juni gecanceld

Alle toernooien zijn tot en met 14 juni gecanceld. We hebben dus nog geen duidelijkheid betreffende ons Bronstoernooi en Suthwalda Open.

TC Suthwalda volgt de richtlijnen van het RIVM en volgt de KNLTB wat betreft richtlijnen en protocollen. We begrijpen heel goed dat het vervelend is dat we nog niet verder open mogen. We denken na over hoe straks verder betreffende tennissen met de 1,5 meter samenleving. Daarbij hebben we ook nauw contact met de gemeente.

Voor het laatste nieuws en meer informatie verwijzen we je naar de site van de KNLTB Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, stuur dan een mail naar secretariaat@tcsuthwalda.nl

We wensen je voor nu vooral goede gezondheid toe. Voor de jeugd: veel plezier en een goede start gewenst. Let goed op elkaar!

Hartelijke groet,

Bestuur TC Suthwalda