Voorjaarscompetitie 2018

Nog heel even wachten en dan is het weer zover. De start van de voorjaarscompetitie. Hebben jullie er ook allemaal zoveel zin in?

Er is dit jaar 1 belangrijke wijziging die ik even wil delen; de normale puntentelling geldt, alleen in de dubbels gaat het net ietsjes anders. Daar wordt een super tie-break gespeeld (wie het eerste 10 punten heeft) als beslissende 3e set! Alle nieuwe informatie omtrent de puntentelling zit in de competitie map.

Vanaf dit seizoen zijn er 2 mensen per team verantwoordelijk voor het invoeren van de uitslagen; de uitslagengedelegeerden. Ook hiervan zit een uitgebreide instructie in de competitie map. Kortom: het kan niet mis gaan. En anders…. Gewoon even vragen!

Zomeravondcompetitie

En ook dit jaar spelen we weer de zomeravondcompetitie. Wanneer? 7 avonden in de maanden mei en juni, op woensdagen, vanaf 19.00 uur!
Bij de zomeravondcompetitie wordt het beslissend punt systeem (BPS) in alle wedstrijden gehanteerd: dus bij 40-40 wordt er voor de game gespeeld en daarnaast ook een super tie-break in de beslissende 3e set.
Informatie over speeldata en teams is te vinden op de pagina Competitieteams 

NB: Kijk ook op onze site voor beperkt aantal banen voor recreatie-spelers op sommige weekenddagen!