Van het bestuur

Beste leden,

Ons park kleurt weer prachtig lentegroen. De bloempotten zijn gevuld met nieuwe plantjes en onze groenvrijwilligers zijn regelmatig in touw om het park netjes te houden. Bovendien, de hogere temperaturen en de goed geprepareerde banen nodigen uit tot een heerlijk potje tennis!

Tennis is populair op dit moment. Er is een enorme toeloop van nieuwe leden. Ook wij mochten vanaf 1 januari 25 nieuwe leden begroeten. Allen, van harte welkom en een mooie tijd gewenst bij de vereniging!

De jeugd is actief op de baan. Zo was er een grote opkomst tijdens de zgn. Vriendjesmaand April. Jeugdtennissers mochten op donderdag een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de tennisbaan om kennis te maken met de tennissport. Op 2 april jl. was er nog een succesvolle dag voor de jeugdtennissers. Onderling speelden ze wedstrijden. Er heerste een prima sfeer, ook dankzij de prima organisatie. De jeugd heeft de smaak te pakken, want vrijdag 14 mei worden er weer wedstrijden georganiseerd, maar dan in de dubbels. Het heeft onze aandacht, niet alleen omdat de jeugd de toekomst heeft, maar ook omdat het zorgt voor een goede basis binnen de vereniging van waaruit er verder wordt doorgestroomd.

Gelukkig zien we dat jullie je niet door de coronamaatregelen hebben laten weerhouden van een heerlijke pot tennis in de buitenlucht.
Hoe fijn is het dat we daar straks padel aan kunnen toevoegen! Padel neemt een enorme vlucht en met 5 uur instructie kom je een heel eind, zo is ons verteld. Laat je straks verrassen om padel te gaan spelen en de kooi te betreden.
De avondklok verdwijnt. Wij zien uit naar het moment waarop we in de kantine of op het terras gezellig kunnen nazitten.

We wensen jullie veel tennisplezier. Blijf gezond. Tot ziens op het park.

Met een sportieve groet,
Het Bestuur