Van het bestuur – LED-verlichting en meer

Maandag 5 september was onze bestuursvergadering. Dit hebben we besproken:
In de hal is nu LED-verlichting (216 buizen). Helder licht, dat automatisch aan- en uitgaat. Een hele verbetering. Gebr. Middelveld heeft de verlichting aangebracht met speciale inzet van Roelof Gortemaker. Dit deed hij soms ook in eigen tijd. Bedankt Roelof. HUTA heeft de lichtstraten in het plafond weer netjes gemaakt. Fijn dat dit allemaal kan met lokale bedrijven.
Wij onderzoeken nu ook de mogelijkheden hiervan voor het tennispark.

We hebben de taken opnieuw verdeeld. Tamara en Rinco zijn gestopt. Jenny heeft als nieuwe functie het secretarisschap erbij, en Albert heeft “lief & leed” overgenomen van Tamara. Theo Nijhuis en Lucas van Nuil zijn aangeschoven bij het bestuur, vooruitlopend op de komende ledenvergadering.
Vóór het begin van het voorjaar (2017) kopen we een waterzuigwals (zie foto). Hiermee kunnen we er op regenachtige dagen tijdens toernooien en competitiedagen voor zorgen dat er snel weer gespeeld kan worden.

Als laatste willen we Tom Lodewijk complimenteren! Hij heeft de tennishal weer gebruiksklaar gemaakt voor ons. Ook het komend seizoen doet hij het technisch beheer en onderhoud.

Vriendelijke groet van het bestuur