Van Floris

We hadden een topzomer. Veel meer trainingen kunnen geven en mooie resultaten bij de toernooien van jong tot oud.  Als vereniging zijn we lekker actief bij toernooien in de omgeving; dat is bij de buurverenigingen algemeen bekend. Hopelijk gaat deze groep komend jaar verder groeien.

Ons Suthwalda Open was gewoon fantastisch!! Een record aan inschrijvingen en mega gezellig. De laatste paar dagen heb ik mijn trots opzij gezet en toch m’n tent opgezet. Dat was erg gezellig! De bedoeling is dat we volgend jaar minimaal 20 tenten naast de baan hebben staan. Ik kan komend jaar zelf meedoen aangezien ik mij terug laat zetten naar niveau 2. Heb er erg veel zin in!

Het winterseizoen is officieel gestart, maar 5 oktober gaat de wintertraining van start. Iedereen kan zich nu weer inschrijven voor de lessen/trainingen. Vergeet dit niet te doen. Zou jammer zijn als we je niet kunnen plaatsen.

Op korte termijn gaat Tennisshop Kilian in de tennishal open. De winkel in het clubhuis gaat dan tot het voorjaar dicht. Heb je wat nieuws nodig, kom dan gerust even langs. Vergeet niet dat we nu een speciale actie hebben voor indoorschoenen. Een gladde zool die veel beter voor de gewrichten is.

En nog een nieuwtje: per 1 april 2016 zal Tennisschool Kilian ook bij LTC Emmen te vinden zijn. Komende winter beginnen we al met het opzetten van een aantal activiteiten. Een aantal daarvan organiseren we voor jeugd van beide verenigingen gezamenlijk. Hierover later meer. Voor TC Suthwalda zal er verder niks veranderen. Floris, Wilco en Corné zullen gewoon de trainingen blijven geven. Het kan zijn dat er eens nieuwe jeugd komt trainen op het moment ze dat niet in Emmen terecht kunnen of een extra keer willen trainen.

Iedereen een mooie tenniswinter gewenst!

Floris Kilian