Van een andere tennistrainer

Hallo beste tennisliefhebbers,

Zoals jullie weten ben ik dit jaar begonnen als tennistrainer voor T.C. Suthwalda. Ik geef 4 dagen in de week training waarvan 1 dag bij LTC Emmen, die dit jaar is aangesloten bij de tennisschool. Het is super om gelijk zo veel uurtjes te mogen geven bij mijn eigen clubje waar ik al tennis vanaf mijn 5e. Wat me vooral opvalt, en dat vind ik erg leuk, is dat veel mensen je nu niet meer alleen aanspreken als speler maar ook als trainer. Verder is het ook heel mooi om te zien dat de club weer in de groei is en dat er veel spelers onze kant op komen. Omdat ze door hebben dat wij als tennisschool samen met de club het erg goed voor elkaar hebben, mogen we hier best heel trots op zijn.

Om gelijk deel te mogen uitmaken van een tennisschool die groeit, motiveert mij alleen maar om naast het les geven ook vaak aanwezig te zijn bij alle activiteiten op de club. Dit komt ook mede door de goede sfeer in de tennisschool samen met Floris en Jesse. Ik hoop dat we alleen nog maar meer gaan groeien en nog veel meer leuke activiteiten op de kaart gaan zetten.

Ik heb er vertrouwen in. Jullie ook?

Met sportieve groet,
Corné Folders