Van de voorzitter – Albert's laatste keer

Een nieuw jaar met nieuwe kansen. Om te beginnen allemaal een gezond en sportief 2017 toegewenst. We staan samen aan het begin van enerverend en onstuimig tennisjaar. Voorspellen is moeilijker dan terugkijken, maar beschouw dit maar als een voorspelling. Wetende wat er dit jaar allemaal op de agenda staat, durf ik deze voorspelling aan:

  • We krijgen dit jaar spannende tot zeer spannende competitiewedstrijden voorgeschoteld. Het publiek zal ons park, met name op zondag, weten te vinden.
  • Er worden dit jaar concrete plannen gemaakt om het veld achter de heg in te richten en bij het park te trekken.
  • Er zijn serieuze plannen om na de hal, ook het park te voorzien van ledverlichting. Op de A.L.V. krijg je een voorstel te zien.
  • Er komen, zoals het er nu uitziet, 4 nieuwe bestuurleden en krijgen wij een nieuwe voorzitter.

We hebben iedereen met een nieuwjaarskaart het allerbeste gewenst. Tegelijkertijd hebben we je gevraagd na te denken over welke bijdrage je aan onze vereniging zou kunnen leveren. Tot onze vreugde, ik spreek nu namens het hele bestuur, is hierop gereageerd. Helaas bleef het beperkt tot 1 serieuze reactie.

Dit roept vragen op. Geen vragen die ik hier ga stellen en beantwoorden. Misschien vragen om zelf nog eens over na te denken en te beantwoorden.

Ik wens jullie allemaal een sportief en gezond verenigingsleven toe.

Groet,
Albert