Van de voorzitter

Het is eind juni 2020 en we zijn halverwege het buitenseizoen. In maart waren we nog druk bezig met klaarmaken van de banen voor het openingstoernooi en toen kwam de pandemie en ging het park op slot. In de tussentijd pimpte Tom ons gehele park keurig op.
Gelukkig mocht  de jeugd op 12 mei weer beginnen en 2 weken later kon er ook weer voorzichtig gedubbeld worden. Helaas is de spontaniteit om even een potje te tennissen afgenomen omdat we maatregelen hebben moeten nemen waaronder het vooraf reserveren van banen. Dit geldt ook nog na 1 juli: doe je verzoek voor een gewenst tennis-uur via reserveerjebaan@tcsuthwalda. Met de versoepeling gaan per 1 juli wel de kantine, terras en kleedkamers weer open. Uiteraard met de bekende coronamaatregelen. Hopelijk kunnen we later ook weer gewoon afhangen. Binnenkort kan er 3x in de week weer getost worden. Zie ook de berichten in de nieuwsbrief van 27-6-2020.

Mogelijk dat in augustus nog een aangepast Suthwalda Open volgt.

In september start de uitgestelde competitie, wel met wat minder teams.

De eerste clubactiviteit voor alle leden is echter al zeer binnenkort. De toernooicommissie organiseert van 2-5 juli een Game Set & Match toernooi. Het gaat niet om een kampioenschap maar vooral om weer gezellig samen te tennissen. Opgave graag uiterlijk in komend weekend. Het bestuur wenst jullie allen betere tijden met veel tennisplezier.

Tot slot: we zijn blij dat we het contract met Tennisschool Kilian weer voor 3 jaar verlengd hebben (foto hieronder).