Van de voorzitter

Voordat je t weet zit het buitenseizoen er al weer bijna op. Terwijl de najaarscompetitie nog bezig is spelen de meeste tennissers al weer binnen in onze hal.
Als het weer een beetje mee zit kunnen de liefhebbers nog tot laat in het jaar buiten tennissen. Twee banen blijven zo lang mogelijk bespeelbaar.
We kunnen terug zien op een mooi en bijzonder seizoen. Er waren mooie wedstrijden te zien tijdens de voorjaarscompetitie, met natuurlijk als topper ons heren-Eredivisieteam.
En onze jeugd is in opmars! Twee teams in de competitie Groen werden overtuigend kampioen. Het combinatiepakket van lessen en toernooien voor tenniskids werkt goed. Het naast de lessen ook wedstrijdjes spelen is stimulerend.
Ons park en de banen waren ook dit jaar weer tip top. Na het overlijden van Bart Snijder vorig jaar, heeft Tom Lodewijk dit jaar als parkbeheerder en groundsman veel werk verzet aan banen en park. Fijn dat wij dit als club zo goed voor elkaar hebben. Samen met een groot aantal enthousiaste vrijwilligers houden we met z’n allen zo de club draaiende. 
Ook nu we van buiten naar binnen gaan blijven we als club actief.  Zo zijn er in herfst en winter weer een aantal extra activiteiten bedacht. Kijk daarvoor hieronder in deze nieuwsbrief (of agenda).