Van De Voorzitter

Zuidwolde, januari 2019. –

2018 was in meerdere opzichten een bijzonder jaar. Tijdens de ALV van 12 februari blikken we terug en kijken vooruit.

Alvast terugkomend op de competitie van afgelopen voorjaarscompetitie: ons MIX-1 35+ team promoveert van Hoofdklasse naar Topklasse en dit jaar gaat heren-1 in de Eredivisie spelen. We mogen als tennisclub trots zijn op dit niveau. Heren-Eredivisie is heel bijzonder want wij zijn de eerste club van Drenthe die dit bereikt en dit jaar is ons Suthwalda team zelfs het enige team vanuit de 6 noordelijke provincies spelend in deze hoge klasse. Kortom we gaan komend voorjaar mooie wedstrijden zien en we verwachten veel publiciteit en drukte rondom de banen.

Per 1 januari is Tom Lodewijk beheerder van ons park. Net als afgelopen jaar zal ons park vast en zeker het komende jaar er weer verzorgd bijliggen.

We mogen ons als club nog steeds rijk rekenen met een groot aantal vrijwilligers die zich op allerlei fronten inzetten voor onze club.

Helaas is er ook triest nieuws. Geschokt zijn wij door het overlijden van Bart Snijder. Bart was vanaf 2005 onze groundsman. Wat zullen we zijn persoonlijkheid en vele werkzaamheden missen.

Het bestuur wenst iedereen een gezond en sportief jaar.

Hopelijk tot ziens op onze ledenvergadering.