Van de voorzitter

Hoewel de zomer nog even op zich laat wachten, is het buitenseizoen in volle gang. De banen liggen er prima bij en met name in de avonduren is er weer volop drukte op de baan. Het is overigens opvallend dat er overdag zo weinig van de banen gebruik wordt gemaakt. Kijkend naar het grote aantal senioren in onze vereniging had ik met name op de ochtenden meer drukte verwacht.

Op de competitiedagen, met name op de zondag, is het een drukte van belang. Niet alleen het grote aantal competitieteams zorgt hiervoor. Ook het publiek weet de baan op zondag te vinden. Niet onlogisch, want er wordt heel mooi en op hoog niveau tennis gespeeld. Ook de liefhebbers van mooi tennis uit de omgeving weten ons park te vinden. Het grote aantal wedstrijden op zondag en het niet altijd meezittende weer, leidt er soms toe dat er tot laat in de avond nog gespeeld wordt. De “kantinedienst” is hier soms de dupe van. Helaas is dat niet altijd goed te plannen, maar de kantinecommissie doet haar uiterste best.

Ik vestig er nog even de aandacht op de clubkampioenschappen zijn verplaatst van september naar juni. We verwachten dat door deze verplaatsing meer leden in staat zijn aan deze kampioenschappen deel te nemen. We rekenen op jullie.

Verder vestig ik nog even de aandacht op de woensdagochtend-toss. In gesprek met leden ontdek ik dat veel seniorleden hiervan niet op de hoogte zijn. Deze toss is voor onze oudere leden een aanrader; er wordt lekker ontspannen gespeeld, waarbij rekening wordt gehouden met elkaars mogelijkheden.

Voor de komende weken wens ik alle competitie- en toernooispelers veel succes en speelplezier en dat laatste geldt natuurlijk voor al onze tennissende leden.

Albert Oppers