Van de trainers

Beste Tennissers/ Tennisters,

Op het moment van lezen mag het officieel niet meer maar toch de beste wensen! Dat we er weer een mooi tennisjaar van mogen maken!

Als we terugkijken op 2019 kunnen we meer dan tevreden zijn. Kijkend naar het aantal jeugdleden dat traint mogen we blij zijn. We zien alleen nog steeds wel wat schommelingen maar de meeste kinderen blijven tennissen. Wij denken dat dit komt omdat ze allemaal naast de tennisles competitie spelen. Ook het niveau van de kinderen gaat de goede kant op. In de leeftijd 4-6 jaar hebben we de meeste nieuwe kinderen er bij gekregen. Een zeer leuke doelgroep! Spelenderwijs leren de kinderen tennissen. Ook motorisch leren is 1 van de belangrijke dingen. Wellicht weten jullie nog kinderen die graag willen beginnen met tennissen. Het is erg laagdrempelig. Je betaald alleen als je naar de les komt.

Het aantal senioren dat traint is in de zomermaanden blijft op een mooi aantal! In de winter blijft het wat beperkt i.v.m. de hal maar op dit moment staan we nog steeds buiten te trainen. We verwachten tot zeker eind januari door te kunnen blijven gaan met de seniorentrainingen aangezien er de komende weken tot nu toe geen vorst aan zit te komen. Wellicht voor volgend winterseizoen een optie?

We krijgen zo nu en dan wel eens vragen of men ook tennistrainingen cadeau kan doen voor een verjaardag. Dit kan zeer zeker! Het aantal lessen en de duur van de trainingen zijn onderling af te spreken. Wij kunnen een leuke cadeaukaart maken om als cadeau weg te geven.

Vanaf eind februari / begin maart kan iedereen weer inschrijven voor de zomertrainingen. Uiteraard kan dit ook weer op de betaalavonden.

Vriendelijke groet,

Floris Kilian
Corné Folders
Annelou Nab

(voor meer informatie: klik hier)