Van de trainer (maart 2018)

Buiten was het de afgelopen dagen tussen de -6 en -10 graden, iedereen was aan het schaatsen maar wij waren (en zijn) druk met de voorbereidingen op het zomerseizoen!! Op korte termijn kan iedereen weer inschrijven voor de zomertrainingen. Ook begint de competitiekoorts langzamerhand weer toe te slaan. Nog 5 weken en het jaarlijkse feest begint weer! Misschien nog een keer goed om extra met elkaar te trainen?

Competitietraining: Lijkt het je leuk om met je team 5x te trainen op tactiek? Dan kan je deze zomer speciale competitietrainingen volgen. Deze starten in de eerste week van april. Dit is voor elk spelend competitieteam. Vraag eventueel naar de mogelijkheden info@tennisschoolkilian of 0646095185. Via www.tennisschoolkilian.nl kun je je inschrijven.

55+ Tennis: Deze zomer gaan we ook starten met 55+ tennis. Dit zijn ook 5 lessen waar het bewegen zelf wat meer naar voren komt. Op korte termijn zal hier wat meer over bekend zijn.

Tenniskids blauw: De afgelopen jaren werd er al bij TC Suthwalda lesgegeven via het Tenniskids principe van de KNLTB. Spelenderwijs de kinderen leren. Dit werd o.a. gedaan met verschillende kleuren ballen. Voor de allerjongste kids leeftijd 3/4 t/m 6 jaar starten we in het zomerseizoen. De ouders spelen hierbij ook een belangrijke rol. Zij mogen vooral in het begin met regelmaat mee-tennissen tijdens de les. De kinderen betalen per tennisles 5 euro. De kinderen hoeven dus niet te worden ingeschreven voor een heel seizoen. Ook hoeven de kinderen nog niet perse lid te worden van de vereniging.

Tennisshop: Wij hebben nog een zeer mooie voorraad tennisschoenen voor zeer scherpe prijzen! Tussen de 50 en 65 euro! Daar kan je ze niet voor laten liggen. Weg=weg! Misschien dat het ook wel handig is om weer eens je grip of bespanning te vernieuwen in het begin van het seizoen. Veel mensen weten niet dat bij een oude grip of bespanning de kans een stuk toeneemt op blessures. Weet je het niet zeker? Tom en ik kunnen altijd even kijken.

Verder hoop ik deze zomer weer veel mensen op de banen te mogen begroeten. Zowel nieuwe leden als de gevestigde orde. Hoe meer mensen hoe gezelliger. Misschien weet je nog iemand die tennis erg leuk vindt en graag een keertje wil tennissen. Neem deze dan mee naar de tennisbaan. Op de site van de club staat hoe het werkt met introduceren.

Iedereen heel veel plezier deze zomer op de tennisbaan!

Sportieve tennisgroet, Floris