Van de trainer

Hoi allemaal!

De laatste sneeuwresten zijn op dit moment (17/2/21) aan het wegsmelten en aankomend weekend gaat het zelfs alweer 17 graden worden. Met corona nog steeds onder ons, kunnen we oprecht zeggen dat het een rare periode is.   (zie winterse foto hieronder/ redactie)

We trainen voor het eerst met alle groepen al maanden buiten doordat we niet in de hal mogen trainen vanwege de coronamaatregelen. We verwachten dat de resterende wintertrainingen ook buiten zullen zijn. Maar… wat is het eigenlijk lekker om buiten te tennissen / trainen!! Ik heb al van verschillende kanten gehoord dat men volgend jaar ook buiten wil blijven trainen. En dat kan uiteraard dankzij het slimme plan van de vereniging om 2 Smashcourt banen met kropor als onderlaag aan te leggen. Zelfs bij opdooi kan er snel worden gespeeld. De tennisschool is dan ook erg blij met deze keus.

En als klap op de vuurpijl 2 prachtige padelbanen die er gaan komen! Zelfs de eerste mensen hebben zich al bij ons gemeld of er al kan worden ingeschreven voor de trainingen. Het lijkt ons toch handig dat er padelbanen zijn maar men kijkt er dus echt naar uit en dat doen wij ook! Nog even geduld maar we zullen jullie op de hoogte brengen wanneer er voor padeltraining kan worden ingeschreven. Misschien een goede tip om alvast een groepje te vormen mocht je padeltraining willen gaan volgen. Je kan je dan als compleet groepje opgeven. Mocht je padelrackets of ballen willen kopen kan dit binnenkort bij ons in de shop. Uiteraard van Wilson:)

Op dit moment kan iedereen zich weer aanmelden voor de tennistrainingen voor het zomerseizoen 2021. We zijn er dit jaar op tijd bij maar we starten ook iets eerder dan vorig jaar. Namelijk 29 maart. De inschrijving sluit 18 maart. Vergeet je dus niet in te schrijven. We hebben vanaf het zomerseizoen 5 kennismakingslessen voor volwassenen. Misschien weet je nog iemand die kennis wil maken met de tennissport. Dan is dit nu de kans! Inschrijven kan ook via de website.

Nog even kort terugblikken op het winterseizoen. We zien iedereen met veel enthousiasme naar de tennisbaan komen. Dit resulteert dat wij als trainers mooie vooruitgang zien. Zonder enthousiasme geen vooruitgang!:) We zien ook het laatste half jaar veel nieuwe jeugd dat begint met tennissen. Leuk om te zien! We hopen dit voor aankomende zomer door te kunnen zetten. Ook aan de kant van de senioren hopen we veel nieuwe mensen te mogen begroeten.

Hopelijk zien we jullie allemaal weer snel op de tennisbaan als de corona wat meer achter de rug is.

Vriendelijke groet,

Floris Kilian