Van de trainer

Hoi Allemaal,
Op dit moment is het nog ongeveer een week zomervakantie. De voorbereidingen voor de wintertrainingen zijn ook al begonnen. Vanaf begin september kan iedereen zich aanmelden via de website. Probeer deze dus een beetje in de gaten te houden. Iedereen die deze zomer traint krijgt vanzelf een email met deze mededeling.
Terugkijkend op de afgelopen maanden moet ik zeggen dat het mij best is meegevallen. We moesten uiteraard erg veel inhalen door de achterstand die we hadden opgelopen door Corona. Bij de meeste groepen ging het inhalen erg soepel en is alles inmiddels ingehaald. Mijn dank hiervoor. Alleen door jullie medewerking kunnen we de zomertrainingen op tijd eindigen, zodat de wintertraining ook begin oktober kan starten.
We hebben meer dan ooit volwassenen gehad die zich hebben aangemeld voor een zomerabonnement in combinatie met proeflessen. Inmiddels hebben de eerste mensen zich voor de vervolglessen opgegeven. Erg leuk! Mochten jullie nog iemand in de vriendengroep of familie hebben die wellicht ook wil starten kan dit uiteraard! Zou leuk zijn!
We hebben vanuit de tennisshop nog voldoende tennistassen en damesschoenen die we tegen hoge kortingen verkopen. Kom dan bij ons even langs om te kijken of er nog wat leuks bij zit!
Tot gauw op de tennisbaan!

Vriendelijke groet, Floris Kilian