Van de trainer

Beste tennissers,

De zomer loopt alweer op zijn eind. Nog de laatste loodjes buiten en het winterseizoen gaat alweer van start. We kunnen wederom terugblikken op een fantastisch seizoen. In het begin van het jaar hadden we de competitie. Iedereen heeft weer vol enthousiasme gespeeld. Het eerste herenteam werd zelf 2e van Nederland! Ik heb veel vragen gekregen of het team volgend jaar weer hetzelfde zal zijn. Ik denk dat -op een onverwachtse uitzondering daargelaten- het allemaal dezelfde gezichten zijn die volgend jaar minimaal willen proberen wederom de PlayOffs te halen. Ik verwacht dat de andere teams nog sterker zullen zijn dan dit jaar. Wederom een grote uitdaging! De jeugd deed het ook fantastisch. 1 team rood, 2 teams oranje en 2 teams groen zijn allemaal kampioen geworden. Hulde! Dit geeft wel aan dat de jeugd in Zuidwolde gemiddeld in de omgeving het goed doet. Ga zo door!

Kijkend naar de toernooien. Ook dit jaar verschillend succes. De een wat beter dan de ander maar in principe in alle doelgroepen mooie resultaten! De jeugd in de verschillende niveau’s spelen naast de competitie allemaal veel toernooitjes in de regio. Sommige zijn inmiddels ook landelijk actief. Veerle Tibben is voor de meesten de bekendste. Ze staat inmiddels bijna in de top 20 van Nederland in haar leeftijdsjaar.

Vanaf begin september kan er weer worden ingeschreven voor de wintertrainingen. Hou de email goed in de gaten aangezien iedereen een mail zal ontvangen vanaf wanneer er kan worden ingeschreven. 30 september zal de eerste training in de hal zijn. Tijdens de herfstvakantie, kerstvakantie en voorjaarsvakantie zal er geen training zijn.

Wellicht ben je nog niet helemaal bezig met het winterseizoen maar de gehele maand oktober hebben we op de indoorschoenen een mooie korting. Misschien een goede tip voor je trainingsmaatjes!

Vriendelijke groet,  Floris Kilian