Van de trainer…

Hoi allemaal,
Het zomerseizoen is alweer voorbij. Wat is de tijd toch weer snel gegaan. Deze zomer hadden we veel leuke dingen op de club. Veel teams tijdens de competitie wat voor veel gezelligheid zorgde. Uiteraard was het erg leuk dat Boy Westerhof bij ons in het eerste team heeft gespeeld! Wat een niveau! We hadden ook nog het 24 uurstoernooi. Een toernooi dat we zeker volgend jaar weer terug laten komen. Als klap op de vuurpijl ons open toernooi in Zuidwolde. Wat was het ook dit jaar een groot succes!! Volgens mij een record aantal deelnemers en het leuke is dat het elk jaar meer aan het worden is. Ook veel nieuwe gezichten gezien.
-Wintertraining?
Geef je nog snel op! Iedereen kan zich op dit moment nog inschrijven voor de wintertrainingen. Dit kan tot en met zaterdag. Vergeet dit niet te doen want… wie als eerste komt, heeft een grotere kans om te kunnen worden geplaatst. Later zijn er wellicht nog mogelijkheden, maar garanties zijn er niet. Ook dit jaar zit de hal goed vol.
-Aandacht voor goede tennisschoenen:
Goed schoeisel zorgt voor een goede demping en voldoende stevigheid. Aangezien iedereen zo langzamerhand weer de hal in gaat, is het wellicht verstandig om je huidige schoenen even te checken. Voor een tapijt baan zoals wij in de hal hebben is het het beste dat je een compleet gladde zool hebt. Zoek je nieuwe indoorschoenen? Je kunt altijd even bij ons langs komen in de tennisshop. De koffie staat uiteraard klaar! Natuurlijk helpen wij jullie ook graag met eventuele andere materialen.
-Boy naar NK in Rotterdam:
Vind je het leuk om tennis op hoog niveau te kijken? Boy Westerhof speelt in december het Nederlands Kampioenschap in Rotterdam. Robin Haase doet hier ook elk jaar aan mee. Misschien erg leuk om eens daar te gaan kijken. Ik wens iedereen veel plezier toe tijdens het nieuwe winterseizoen.
Vriendelijke groet, Floris Kilian