Van de trainer

Hoi allemaal,

Het winterseizoen is alweer een tijdje aan de gang. Nog even en we zitten alweer aan het kerstdiner:)
Als ik kijk naar het winterseizoen loopt alles weer helemaal prima. Er zijn genoeg trainingsuren en de mensen die buiten trainen hebben tot nu toe zeer veel mazzel. Op 1 keer na hebben we steeds buiten kunnen trainen.
Voor binnen blijft er voor de jeugd wel nog genoeg mogelijkheid om te trainen. Voor senioren is het iets lastiger. Buiten is er nog genoeg mogelijkheid! Misschien leuk om als competitieteam nog even een paar lessen mee te pakken? Bespreek dit met je team en laat het ons weten.
Op dit moment zijn we druk met de indeling voor de voorjaarscompetitie. Nog een paar weken en dan moeten we de teams hebben aangemeld bij de KNLTB. Vergeet je niet op te geven bij de competitieleiders!

Verder zijn er uiteraard weer toernooien in de winterperiode. Dit zijn er wel stukken minder dan in de zomer. Dat neemt niet weg dat het erg leuk en gezellig is om mee te doen. Blijf regelmatig kijken op toernooi.nl.

Nieuwe modellen rackets in Tennisshop

De tennisshop heeft vanaf volgende week weer nieuwe modellen liggen van Wilson rackets. Kom een keer langs om een racket uit te proberen. Ook kunnen we jou nog steeds van zeer goed advies voorzien als je een nieuwe bespanning, grip of schoenen nodig hebt.

AKTIE: In de hele maand december gaat de kleding aan het rek tegen zeer mooie prijzen weg. Kom gerust even een keer binnenlopen.

Groet,
Floris