Tennisshop Kilian bestaat 1 jaar

De tijd vliegt, zegt men, en dat klopt. Tennisshop Kilian bestaat alweer 1 jaar. Tijdens het buitenseizoen 2015 was de tennisshop gevestigd in het clubhuis, om daarna in een volledige nieuwe winkel in de tennishal alle leden te voorzien van diverse tennisartikelen. Begin april verhuist de shop weer naar het clubhuis.
Trainer en shopeigenaar Floris Kilian; “Steeds meer tennisliefhebbers weten de weg te vinden naar onze shop en waarderen onze service. Natuurlijk speelt de gunfactor ook mee, maar al met al zijn wij zeer tevreden over het eerste jaar. En WILSON, ons tennismerk, ook.”

Nu steeds meer sportwinkels verdwijnen verkopen de grote tennismerken hun artikelen via gespecialiseerde tennisshops, gerund door de clubtrainer. Die kan immers een advies op maat geven. De leden kunnen de rackets testen en de shop is dichtbij, namelijk op de club. Onze vereniging heeft de toekomst dus al in huis. Ook de aanwezigheid van een professionele, elektrische bespanmachine in de shop heeft zijn waarde bewezen, denk hierbij aan de bespanservice op het Suthwalda Opentoernooi.

Aanbieding tot en met 8 april

Ter gelegenheid van het 1e jubileumjaar, kun je bij Tennisshop Kilian je racket gratis laten doormeten, en krijg je 10% korting op alle bespanningen en grips. Deze actie geldt tot en met 8 april 2016.

Tips om armklachten te voorkomen en om je voor te bereiden op het komende buitenseizoen

  • Speel niet met een te zachte bespanning
  • Vervang je basisgrip(demping) minimaal 1x per jaar
  • Speel met goede tennisballen
  • Voorkom teveel knijpen in het handvat, speel dus met een juiste gripdikte
  • Ook een racket gaat niet eeuwig mee en verliest haar eigenschappen, te oude rackets kunnen ook klachten veroorzaken. Dus vervang je racket op tijd.