Suthwalda Open 2015: na regen komt zonneschijn

Zondag 26 juli ging ons jaarlijkse, meest gezellige toernooi weer van start. Met 280 deelnemers één van de drukst bezochte toernooien tot nu toe. De wedstrijdleiding met Marjan Loovers, Robbert Weijenberg, Wicher Lindenburg en Henk Kikkert hadden er aardig wat werk aan om alle 350 wedstrijden in te plannen. Maar toen dat eenmaal gebeurd was, kon het toernooi van start.

Op zondag was regen voorspeld, maar die liet gelukkig nog lang op zich wachten. De laatste punten werden weliswaar in de regen gespeeld, maar dag 1 werd succesvol afgerond. Helaas was het de dagen daarna erg slecht. Alle wedstrijden moesten naar binnen of naar TC de Weide. Op woensdag leek het er even op dat buiten gespeeld kon worden, maar dat bleek ijdele hoop. Jammer voor de ‘saamhorigheid’ van het toernooi.

Gelukkig werd het vanaf donderdag beter en werd het weer als vanouds druk en gezellig rondom het clubhuis! Elke ochtend gaf Floris Kilian een training van twee uur voor iedereen die dit wilde. ’s Middags en ’s avonds waren er mooie, snelle, iets minder mooie, langdurige of bijzondere partijen op de baan. En het publiek vermaakte zich prima met de prachtige wedstrijden en lekkere hapjes.

Vrijdagavond was er een themafeest “Magic Summer” met cocktails, zomers gekleed publiek en muziek. Zaterdag avond Chinees buffet! Goed gedaan, restaurant Tong Fang.

Winnaars

Door de omvang van dit toernooi is het niet haalbaar alle winnaars te vermelden. Deze vind je hier. Hieronder een greep daaruit.

HE2 Erik Dallinga (Mattheo Knoop werd 3e)
HE3
Robert Hollander (Corné Folders werd 2e)
HD3
Corné Folders en Mattheo Knoop
HE4
Raymond Laan (Robbert Weijenberg werd 3e)
DE4
Jacomijn Krielaart (Eva Rosa Fieten werd 3e)
GD5
Maarten Betzema En Gabriela Betzema (Robbert Weijenberg en Maury Scholten werden 2e)
DE 6 35+
Renny Hofman
HD7 Wicher Lindenburg en Mark Boon
DD7 35+ Marloes Spoelder en Natasja de Weert
HE8
Jos Dik (Erwin Schoemaker werd 2e)

TC Suthwalda bedankt alle vrijwilligers die dit toernooi tot een succes hebben gemaakt!
Wil je nog even nagenieten met de foto’s? Kijk dan hier.