Spanning en gezelligheid bij eerste damesteam

Het eerste damesteam bestaat uit Aukje Snijder, Yvonne van de Put, Geertje Koopman en Christa Verschuur en speelt al sinds jaren in de hoofdklasse. Dat wil niet zeggen dat ze dit altijd makkelijk afgaat. De wedstrijden afgelopen donderdag 10 april waren pittig. Christa vertelt:

Al ruim op tijd wachtte Yvonne mij op om samen van Hoogeveen naar Zuidwolde te rijden. We speelden die dag thuis. Aukje en  Geertje stonden ons op het park al op te wachten met heerlijk eigen gebakken kruidkoek met noten en rozijnen. Onze tegenstander was een nieuw, gepromoveerd team uit Wedde, dat voor het eerst in de hoofdklasse uitkwam. Nadat de lijsten waren ingevuld en wij kort kennis met elkaar gemaakt hadden, werd het tijd om de eerste dubbel te gaan spelen.

Deze donderdag speelden Aukje en Geertje samen. En Yvonne met Christa, die dit jaar voor het eerst meespeelt in dit team. Aukje en Geertje verloren na een spannende driesetter jammer genoeg van de nieuwkomers. Ook Yvonne en Christa moesten helaas het onderspit delven. De 2e dubbel ging gelukkig iets beter en hebben we een winstpunt kunnen behalen! Na nog wat met elkaar gedronken te hebben, hebben we deze gezellige en leuke 2e competitiedag afgesloten. Wat hebben we weer genoten van het heerlijke weer, dat zo’n tennisdag extra mooi maakt. Op naar de volgende wedstrijden, wij hebben er zin in!

Groet, Christa Verschuur

 

Dames 1-2 10Apr14