Senioren TCS pakken prijzen

Van 2 t/m 10 februari werden in Hilversum de Nationale Senioren Kampioenschappen Indoor gehouden. TC Suthwalda was met ruim 13 deelnemers goed vertegenwoordigd op dit altijd sterk bezette toernooi.
Vooral Peter Buter was goed op dreef, hij won in zijn categorie 80+, de Herenenkel (Peter rechts op de foto) en tevens de Herendubbel,dit samen met Hilbert Emmink, ook TC Suthwalda.
In de “jongere” categorie 75+ won Peter ook nog de Mixeddubbel.
Trainer Floris Kilian, net hersteld van een hernia, won in de klasse 35 +, de Herendubbel en de mixeddubbel, en maakt als hij zo doorgaat kans om in het Nederlands team te komen.
Halve finales waren er voor Hans Snaterse (HE 60+),en Huug van Wingerden (HE 70+).
Huug haalde samen met Adri van de Meulen ook de finale Heren-dubbel 70+, maar moesten genoegen nemen met een 2e plaats. In dezelfde categorie haalden Drikus Oosterveld en Nic Pothof de halve finale.
Tom Lodewijk haalde zowel in de HE 55+ en de HD 55+ de halve finale. Tom moest helaas na een overtuigend gewonnen 1e set opgeven vanwege een blessure, die hem ook parten speelde in halve finale dubbel.
Coen Hinders speelde een goede wedstrijd, maar verloor in de 1e ronde van de nummer 1 geplaatste in zijn categorie Heren 45+.
TC Suthwalda senioren doen dus zeker mee voor de prijzen op de diverse kampioenschappen.

Ook werd er tijdens deze week onderling veel gesproken over het nieuwe ITF senioren toernooi dat in september in Zuidwolde wordt gehouden, en waar veel van verwacht wordt aangezien het,tot nu toe het enigste ITF toernooi senioren is dat in het noorden van Nederland gespeeld gaat worden.