Schrijf je snel in voor het Kersttoernooi

Vanaf woensdag 19 november kun je je inschrijven voor het traditionele en oergezellige “TCS Kersttoernooi”. Dit wordt gehouden op zaterdag 27, zondag 28 en maandag 29 december 2014. In dit mixtoernooi voor 30-plussers speelt ieder koppel zes wedstrijden van één uur verdeeld over deze drie dagen. We sluiten af op maandagavond vanaf 19.00 uur met een heerlijk buffet in onze eigen kantine. Het buffetthema houden we nog even geheim!
Kosten voor het toernooi bedragen € 20 en deze zijn inclusief het buffet. Het is niet mogelijk om alleen het toernooi te spelen. Wél kun je eventueel je niet meespelende partner opgeven voor het buffet. Hij of zij betaalt ook € 20. Deze kosten kun je tijdens het toernooi contant betalen. Vermeld bij de opgave via internet in het opmerkingenveld dat je partner ook meedoet aan het buffet. Ook eventuele dieetverplichtingen kun je hierin aangeven.

Schrijf je in via www.toernooi.nl. Wees er snel bij, want vol is vol. Vorig jaar stonden er namelijk diverse koppels op de reservelijst. We zien je graag volgende maand!

Sportieve groeten,

De toernooicommissie