Pssst.. mogen we je iets vragen!??

….De 5 vragen aan…. Suus de Jonge

1. Wie ben je? Wie hebben we voor ons?

Ik ben Suus de Jonge, ik ben 7 jaar. Ik zit in groep 4 van het Groene Hart. Toen ik bijna 5 jaar was, ben ik op tennis gegaan bij Floris. Dat was bij de tenniskids blauw.

2. Hoe zien we jou op club?

Je ziet mij op de club als ik training heb. Dat heb ik nu van Corné, bij de tenniskids rood. Komende zondag begint mijn eerste competitie, dat vind ik best wel spannend. Door de Corona is dat wat later geworden. Ik speel ook soms tennis met mijn opa Albert op de tennisbaan. Of ik moedig de heren 1 aan bij een wedstrijd, vorig jaar vond ik dat
heel leuk. Toen mama op een zondagochtend zei dat heren 1 kampioen konden worden, wou ik daar per se bij zijn. Ook al was het Vaderdag en bij Rotterdam in de buurt. Ik ben er toen
met mama naartoe gereden.

3. Wil je iets over je tennisspel vertellen?

Dat is een moeilijke vraag. Ik heb nog niet echte wedstrijdjes gedaan. Met opa sla ik het liefst zo vaak mogelijk over en weer. Ik heb dat ook eens met Jarno Jans gedaan in de zaal, toen kwamen we tot 37 ballen. Ik denk wel dat ik de wedstrijdjes heel leuk ga vinden, want ik hou van wedstrijdjes!

4. Wie is je voorbeeld in de tennis? (en waarom?)

Ik ken nog niet zoveel tennissers. Ik sta met Nadal op de foto in Madame Tussaud. Verder vind ik het leuk om naar de heren 1 te kijken, want die ballen gaan echt hard over het net!

5. En dan tot slot…. Met wie zou jij wel eens een beschuitje willen eten? (en uiteraard waarom?)

Met Niels van Fource. Ik vind hun muziek leuk en vind hem het leukste. Hij kan ook het beste zingen van alle jongens uit de band. Daar zou ik wel eens een beschuitje mee willen eten, met aardbeien erop. Dat vind ik het lekkerst!