Psst mogen we je wat vragen. De 5 vragen aan

HIER KOMT JE FOTO FRED….!!

1-  Wie ben je? Wie hebben we voor ons? 

Mijn naam is Freddie Bruins, sportman in hart & nieren, fanatiek wielrenner & tennisser, 62 jaren jong, getrouwd met Trijnie en woonachtig in het mooie Zuidwolde. Samen hebben wij 2 zonen (Danny & Michel) en 2 fantastische schoondochters. En… sinds een half jaar ben ik ook opa, van een kleinzoon.

2- Hoe zien we jou op club? 

Ik ben sinds vorig jaar lid van TC Suthwalda. Daarvoor heb ik altijd erg intensief badminton gespeeld. Helaas kreeg ik erg veel last van mijn heup en ging het badminton niet meer. Toen kwam er iemand die zei; “kom eens naar de tennis daar zijn er nog genoeg van ‘jouw leeftijd’ “. Zo gezegd, zo gedaan…! En ik ben verkocht. Ik heb les (1 x per week) van Floris en af en toe speel ik recreatief tennis. Ook sla ik vaak een balletje tegen de Tri-Tennis! En.. niet te vergeten… de toss-avond, ook erg leuk….. recreatief een balletje slaan tegen mensen van verschillende niveaus.

3- Wil je iets over je tennisspel vertellen? 

Ik ben een beginner en moet nog veel leren (vind ik). Het aanvallende spel vind ik leuk! Ik heb een redelijke opslag… en ben een echte ‘sjouwer’. Ik ga voor elk punt. Aan het net ben ik nog een beetje voorzichtig.

4- Wie is je voorbeeld in de tennis? (& waarom?) 

Roger Federer; sympathiek, lekker normaal en vecht voor elke bal.

5- En dan tot slot…. Met wie zou jij wel eens een beschuitje willen eten? (& uiteraard waarom?)

Tom Dumoulin; een fanatieke wielrenner en zeer sympathiek!