Pssst.. mogen we je iets vragen!??

De 5 vragen aan………….

1. Wie ben je? Wie hebben we voor ons?
Hoi, mijn naam is Roel Nijzing. Ik ben ondertussen alweer 57 jaar oud, woon daarvan 35 jaar in Zuidwolde en speel tennis bij onze mooie club.

2. Hoe zien we jou op de club?
Oeh, op meerdere manieren: je kunt mij allereerst zien als tennisser. Ik speel, behalve puur recreatief, jaarlijks ook meerdere toernooien en doe mee aan diverse competities. Allemaal erg leuk om te doen.
Maar je kunt mij ook tegenkomen als één van de vrijwilligers bij de altijd noodzakelijke klussen (ons park blijft niet vanzelf zo goed onderhouden). Verder ben ik lid van de toernooicommissie en sinds een jaar ook bestuurslid. Samen met Margriet Kuiper ben ik organisator van de super gezellige pubquiz en whiskyproeverij.
En sinds kort maak ik ook deel uit van de recent in het leven geroepen padelcommissie. Daar heb je vast wel iets over gelezen.

3. Wil je iets over je tennisspel vertellen?
Haha, wat valt daar over te zeggen? Ik ben wat tennis betreft helaas niet met een aangeboren talent gezegend en moet het zeker hebben van veel spelen. Zelf vind ik dat ik nog te weinig stabiel ben. De ene “briljante” bal kan ook zomaar weer worden opgevolgd door een zeperd. Tja, het is niet anders.
Ik mag graag een aanvallend (enkelhandig) spel spelen en wil het liefst zelf scoren in plaats van door een fout van de tegenstander. En dat is niet altijd handig……..
Maar ik heb er wel altijd plezier in en dat is volgens mij het belangrijkste !

4. Wie is je voorbeeld in het tennis? (& waarom?)
Ik kan erg genieten van de klassieke enkelhandige backhand. En daar is Roger Federer natuurlijk een mooi voorbeeld van. Ook zijn beschaafde gedrag op de baan vind ik een voorbeeld voor vele andere spelers.

5. En dan tot slot.. Met wie zou je wel eens een beschuitje willen eten? (& uiteraard waarom)
Eigenlijk wel met diezelfde Roger Federer zodat hij me écht eens goed kan uitleggen hoe hij dat toch doet: bal na bal zo mooi neerleggen met die mooie backhand van hem. Ik vrees alleen dat één ontbijtje voor mij niet voldoende is…. 🙂

Dit waren 5 vragen aan mij. Maar dan wil ik ook van de gelegenheid gebruik maken om jou een vraag te stellen…..

Zoals jullie weten gaan we dit voorjaar een tweetal padelbanen aanleggen. De algemene ledenvergadering stemde onlangs unaniem vóór deze aanleg.
We hebben met een kleine padelcommissie de eerste voorbereidingen gedaan maar nu de kogel door de kerk is begint het echte werk pas.
Daar zoeken we enthousiaste mensen voor die, op welke manier dan ook, willen helpen met het laten slagen van padel bij onze club.
Je kunt denken aan deelname aan de padelcommissie maar ook als begeleiding/hulp bij de (vele) open dagen die gaan komen. Of als je nauwe contacten hebt binnen een andere sportvereniging in Zuidwolde die je zou kunnen gebruiken om juist die sporters enthousiast te maken voor padel. Alle hulp is wat dat betreft welkom!

Wil je je hiervoor aanmelden of heb je nog vragen hierover dan kun je mij mailen en/of bellen/appen:
nijzing.rj@gmail.com of 06-12201959

Samen houden we de club gezond!