Psst…mogen we je een vraag stellen

De 5 vragen aan…

Wie ben je? Wie hebben we voor ons?

Marloes Spoelder. Ik heb tennis geleerd op ons mooie park in de jaren ‘80 van Riekje van Kerkoerle. Dansen was ook mijn passie in die tijd, waardoor tennis op de achtergrond raakte. Maar tennis verleer je nooit. Ongeveer 7 jaar geleden heb ik weer een balletje geslagen en dat smaakte naar meer. Hierdoor is het tennisvirus verspreid in het hele gezin van Spoelder/Spijkerman: Henri Spijkerman en onze twee zonen Bote en Imre Spijkerman tennissen regelmatig. We genieten daar van met elkaar. Onze kinderen vinden het net als wij, super gezellig op en rondom de tennisbaan. Naast tennissen, is hardlopen op dit moment mijn andere sportieve uitlaatklep.

Wat doe je als je op de club bent?

In eerste instantie kom ik er om te tennissen met mijn teammaatjes van Suthwalda dames 1, waar ik sinds drie jaar competitie mee speel. Vaste prik op de maandagavond. En daarna natuurlijk de borrel😉. Gezelligheid kent geen tijd. Super start van de week. Verder kom ik ook voor: kantinedienst, kidscompetitie, organiseren van kerst toernooi etc etc.

Wil je iets over je tennisspel (of bv kersttoernooi) vertellen?

Ook dit jaar organiseer ik samen met Harry en Mariska Reins, Jeanette Brouwer en Henri Spijkerman het beroemde kersttoernooi. Het was afgelopen jaar super om te doen, maar vooral om te ervaren dat de deelnemers genoten hebben van alles.

Wie is je voorbeeld in de tennis?

Steffi Graf

En dan tot slot….met wie zou jij wel eens een beschuitje (kerstkransje 😉) willen eten? (&uiteraard waarom)

Mag het ook een eitje zijn?