Psst… mogen we je een vraag stellen

De 5 vragen aan…

Wie ben je? Wie hebben we voor ons?
Ik ben Louise Dekker, ik ben 9 jaar en ik woon in Zuidwolde. Ik zit nu 2 jaar op tennis en ik vind het echt super leuk!

Wat doe je als je op de club bent?
Als ik training heb dan zie je me op de club en als ik met mijn opa (Joop Bruins) aan het tennissen ben. Soms tennis ik ook wel met mijn moeder en ik kom heel graag kijken als er competitie is of andere leuke dingen. Ik speel zelf ook competitie en ga nu in Oranje tennissen.

Wil je iets over je tennisspel vertellen?
Voor mij begint het nu echt. Ik mag in Oranje spelen. Ik vind zelf dat ik een goede opslag heb. En mijn forehand gaat wel iets makkelijker dan mijn backhand. Maaaarrrrr… ik blijf hard oefenen hoor! Ik ben heel benieuwd.

Wie is je voorbeeld in de tennis?
Kiki Bertens, Corné en Floris. Gewoon omdat ze heel goed zijn.

En dan tot slot…. met wie zou jij wel eens een beschuitje willen eten? (& uiteraard waarom)
Met Corné….. omdat hij mij altijd zo goed tennisles geeft. Dan kan ik nog veel meer van hem leren.