Pssst.. mogen we je iets vragen!??

1. Wie ben je? Wie hebben we voor ons?

Hoi, hier ben ik! Linda Veldman, 35 jaar en getrouwd met Jos Veldman. Samen hebben wij 2 zoons en wonen wij in het prachtige Zuidwolde.
In het doorgaans leven ben ik werkzaam als coördinator in de kinderopvang en houdt ik van gezelligheid om mij heen.
Ik ben een sociaal en open persoon die graag met mensen in gesprek is. Ik vindt het interessant wat mensen beweegt, dus als je verlegen zit om een praatje…. ; )

2. Hoe zien we jou op de club?

Jullie treffen mij als ik een balletje ga slaan, maar ik ben ook zeker op het sportpark te vinden wanneer er mooie wedstrijden worden gespeeld of wanneer er iets anders te beleven valt.

3. Wil je iets over je tennisspel vertellen?

Ik tennis nog niet heel erg lang. Zo’n 2.5 jaar nu. Ik ben iemand met een sportieve instelling met een drive om te winnen. Ik houd van een aanvallend spel en word graag uitgedaagd. Ik vind het jammer dat ik tennis niet eerder heb ontdekt, dan had ik er wellicht nog meer uit kunnen halen dan ik nu nog kan.

4. Wie is je voorbeeld in de tennis? (& waarom?)

Een echt voorbeeld heb ik niet. Ik kan er wel van genieten dat we in Zuidwolde een club hebben waar op behoorlijk niveau wordt gespeeld.
Ik kom dan ook graag kijken wanneer er een wedstrijd van onze eredivisie op het spel staat.

5. En dan tot slot… Met wie zou jij wel eens een beschuitje willen eten? (& uiteraard waarom)

Poeh dat zijn wel meerdere mensen, maar ik zou sowieso wel eens een beschuitje willen eten met Jeroen van Koningsbrugge.
Waarom? Hij is een man met humor, een knappe kop, stoere uitstraling en een mysterieus tintje, daar triggert mij wel…