Pssst! Mogen we je wat vragen?

De 5 vragen aan….!

Sinds kort hebben we als vast item in onze nieuwsbrief: de 5 vragen aan….! Zo leer je de persoon kennen achter degene die je altijd in tenniskleding (of andere) op de club ziet. Ook jij kunt de volgende zijn. Van wie wil jij iets meer weten? Stuur een mail naar: tekstmonteur@gmail.com.
Deze keer maak je kennis met: Veerle Tibben.

1. Wie ben je? Wie hebben we voor ons?

Ik ben Veerle, 12 jaar en woon in Zuidwolde. Ik hou van tennis en doe dat erg vaak. Zo heb ik tennisles in Emmen en in Zuidwolde, speel competitie en veel toernooien. Ik sta dus lekker veel op de baan. Later wil ik namelijk erg graag proftennisser worden;)

2. Hoe zien we jou op club?

Ik ben veel aan het tennissen en vind het fijn om veel lol te maken. Tijdens het toernooi bij ons kampeer ik ook op de club. Dat vind ik erg gezellig.

3. Wil je iets over je tennisspel vertellen?

Ik tennis aanvallend en speel het liefste achterin. En als het kan….. dan probeer ik op te lopen! Mijn service kan nog wel ietsjes beter. Ik ben nu flink aan het oefenen om deze te verbeteren. Nu serveer ik de bal nog te vaak uit en in het net, vind ik.

4. Wie is je voorbeeld in de tennis? (& waarom?)

Bij de vrouwen is dat Kiki Bertens. Waarom? Nou omdat ze uit Nederland komt, goed is en ons spel wel een beetje op elkaar lijkt. Bij de mannen is dat Roger Federer, hij is gewoon goed… nou ja… was wel ietsjes beter maar nu nog wel goed;)

5. En dan tot slot…. Met wie zou jij wel eens een beschuitje willen eten (& uiteraard waarom)?

Met heel veel bekende tennissers. Maar als ik dan moet kiezen met Serena Williams. Ik zou haar dan willen vragen hoe ze proftennisser is geworden. Ook wil ik vragen wat ze van mijn tennisspel vindt en of ik nog tips om nog beter te worden kan krijgen.