Pssst! Mogen we je wat vragen?

De 5 vragen aan….!

Als vast item in onze nieuwsbrief hebben we: de 5 vragen aan….! Zo leer je de persoon kennen achter degene die je altijd in tenniskleding (of andere) op de club ziet. Ook jij kunt de volgende zijn. Van wie wil jij iets meer weten? Stuur een mail naar: tekstmonteur@gmail.com. Deze keer maak je kennis met: Yolanda de Nennie, die niet zo lang lid meer is.

Vertel eens iets over jezelf

De meeste mensen kennen mij wel. Ik loop al zo’n 17 jaar rond op de club. Ik kwam in 2000 uit Den Haag naar Zuidwolde en ben meteen lid geworden. Om meer mensen te leren kennen ben ik in de Recreatiecommissie gegaan, met Rina en Albert. Heel gezellig. Die commissie bestaat alleen niet meer. Ondertussen zit ik al 6 jaar in de Redactiecommissie, die nu de Communicatiecommissie heet.

We hebben je al een tijdje niet meer zien tennissen. Klopt dat?

Inderdaad. Dat gaat helaas niet meer. Mijn knieën zijn versleten en doen teveel pijn tijdens en na het tennissen. Ik heb nog 2 keer meegedaan aan de competitie dit jaar, maar dat ging eigenlijk al niet meer. Vind het heel erg, omdat ik al tennis sinds mijn vijfde.

Wat ga je nu doen dan?

Sinds de zomer fiets ik op een hybride, een kruising tussen een wielrenfiets en een mountainbike. Zo probeer ik mijn beenspieren sterker te maken en heb ik in mijn dagelijks leven minder pijn. Ik word trouwens steeds fanatieker, heb een app geïnstalleerd die me motiveert. Mijn energie kan ik er ook in kwijt.

Ga je onze club verlaten?

Ja. In ieder geval voor een jaar. Dan probeer ik daarna weer een keer te tennissen, wie weet gaat het dan beter dan nu. Maar…het kan zijn dat ik mezelf voor de gek houd.

Betekent dit ook dat je uit de Communicatiecommissie stapt?

Klopt. Tijdens de Algemene ledenvergadering neem ik afscheid. Dat betekent dat we nog een redacteur zoeken. Het liefst 2. Mariska Reins doet al heel veel en Moniek Strockmeijer helpt ons wanneer ze kan, hoewel zij het ook heel druk heeft. Dus ik hoop dat er leden zijn die zich bij hen melden.

Wat moet een redacteur kunnen?

Oeps, dat is een zesde vraag…. Haha. We zijn een vrijwilligersvereniging. Dus als iemand schrijven leuk vindt, geen dt-fouten maakt en betrokken is bij onze vereniging, kom je een heel eind. Je schrijft eigenlijk zoals je praat, dat leest namelijk lekker. Een extra fotograaf zou ook wel fijn zijn trouwens. Theo Sleyster heeft soms ook behoefte aan een snipperdag….Dus fotografen in spé mogen zich ook melden.