Pssst! Mogen we je wat vragen?

De 5 vragen aan….!

Als vast item in onze nieuwsbrief hebben we: de 5 vragen aan….! Zo leer je de persoon kennen achter degene die je altijd in tenniskleding (of andere) op de club ziet. Ook jij kunt de volgende zijn. Van wie wil jij iets meer weten? Stuur een mail naar: tekstmonteur@gmail.com. Deze keer maak je kennis met: Vito Schiferli, ons jongste lid.

 

  1. Vertel eens iets over jezelf?

Ik ben Vito en ik ben 5 en een half. Ik zit op zwemles en ben al door het gat heen geweest!

 

  1. Wat doe je als je op de tennisbaan bent?

Dan tennis ik. Bij Corné en Floris. Ik vond het ook heel erg leuk dat ik zondag 26 maart 2017 de speeltuin mocht openen samen met meneer Alkema. (Vito zei achteraf tegen zijn moeder; ‘Ik ben nu de baas van de speeltuin!!;)))

 

  1. Wil je iets over je tennisspel vertellen?

Op de tennisbaan doe ik de backhand en de forehand en ik kan ook al serveren.

 

  1. Wie is je voorbeeld in de tennis & waarom?

Mijn vader is de beste! Hij heet Michiel. Die kan heel goed tennissen en mijn zus Luna ook.

 

  1. Wie zou je wel eens willen ontmoeten.

“Eventjes nadenken…de groene hulk, dat is een groene meneer maar die ga ik nooit ontmoeten want die bestaat niet.”