Pssst! Mogen we je wat vragen?

De 5 vragen aan….!

Sinds kort hebben we als vast item in onze nieuwsbrief: de 5 vragen aan….! Zo leer je de persoon kennen achter degene die je altijd in tenniskleding (of andere) op de club ziet. Ook jij kunt de volgende zijn. Van wie wil jij iets meer weten? Stuur een mail naar: tekstmonteur@gmail.com.
Deze keer maak je kennis met: Marit Schoemaker, een nieuw lid!

1. Wie ben je? Wie hebben we voor ons?

Ik ben Marit Schoemaker, 32 jaren jong, getrouwd met Erwin, heb 2 dochters Malou (3jr) en Liz (1jr) en woonachtig in Zuidwolde. Van origine ben ik een volleybalster, al 22 jaar!!

2. Hoe zien we jou op de club?

Als ik aan de club denk, dan denk ik direct aan Suthwalda Open. Hier ben ik dan een fanatieke supporter van Erwin. Maar ook van Patrick, Berny, Moniek, Dennis en de rest van de club haha. Door dit toernooi ben ik ook in aanraking gekomen met tennis. Het is een gezellig toernooi… hapje & drankje erbij. Leuk!! Af en toe tennis ik nu ook met Erwin. En zo heb ik ook besloten om vanaf dit jaar zelf lid te worden. (Let wel; volleyballen blijf ik ook zeker hoor..) Oh ja, en op de woensdagavond tijdens de Suthwalda Open ben ik te vinden achter de bar samen met de vrienden van de TC en ZZVV. We maken er dan een top-avond van.

3. Wil je iets over je tennisspel vertellen?

Die paar keren dat ik nu met Erwin getennist heb gingen best goed. Mijn forehand gaat best aardig eigenlijk. Mijn backhand moet ik echt nog wel oefenen. Best een lastige slag zeg. En zoals een echte volleybalster… ben ik erg gretig aan het net.

4. Wie is je voorbeeld in de tennis? (& waarom?)

Ik heb geen specifiek voorbeeld. Ik vind het prachtig om een fanatiek pot tennis te kijken. Ballen die bijna onmogelijk te halen zijn, toch terugspelen en daarbij het uiterste van jezelf vragen. Prachtig zulke partijen….! Daarbij maakt voor mij het niveau van de spelers niet uit.

5. En dan tot slot…. Met wie zou jij wel eens een beschuitje willen eten? (& uiteraard waarom?)

Eeeuuuh…. Kjeld Nuis!! Waarom?? Google zelf maar eens, dan weet je wel waarom! 😉 (Noot van de redactie: Duidelijk….)