Pssst! Mogen we je wat vragen?

De 5 vragen aan….!

Sinds kort hebben we als vast item in onze nieuwsbrief: de 5 vragen aan….! Zo leer je de persoon kennen achter degene die je altijd in tenniskleding (of andere) op de club ziet. Ook jij kunt de volgende zijn. Van wie wil jij iets meer weten? Stuur een mail naar: tekstmonteur@gmail.com.
Deze keer maak je kennis met: Gerda Hummel.

1. Wie ben je? Wie hebben we voor ons?

Mijn naam is Gerda Hummel, getrouwd met Be Hummel en vanaf 1996  woonachtig hier in Zuidwolde. Ik kom oorspronkelijk uit de gemeente Dalfsen en heb daarna 17 jaar in Gieten gewoond samen met mijn man. Daar zijn onze 2 zoons geboren, Mark (tennist zelf ook) & Paul. Nu woon ik dus al 20 jaar in Zuidwolde en ben ook al 20 jaar lid van TC Suthwalda. Daarnaast ben ik oma van 3 kleinkinderen, Nathan, Guusje en Nikki.

2. Wat doe je als je op de club bent?

Ik tennis met een groepje van 6 vrouwen al bijna 10 jaar elke maandagavond. Maar wat is nu 1 keer per week. Dus we zijn nog aan het denken om of naar de toss op woensdag te gaan, of om donderdagochtend te gaan tennissen.

3. Wil je iets over je tennisspel vertellen?

We zijn met een groepje van ongeveer dezelfde leeftijd en we hebben het erg gezellig. Qua tennis zijn we allemaal aan elkaar gewaagd. Ikzelf vind het erg leuk om te dubbelen. Het enkelspel is niet echt mijn ding. In de dubbel mag ik graag aan het net staan om daar een punt te maken. Liefst het winnende punt natuurlijk 🙂

4. Wie is je voorbeeld in de tennis?

Ik vind het leuk om naar tennis te kijken, vooral wanneer de ‘toppers’ tegen elkaar spelen. Dan kan ik de hele partij wel kijken en vergeet ik de tijd.

5. En dan tot slot…. met wie zou jij wel eens een beschuitje willen eten? (& uiteraard waarom)

Nou… gewoon met het hele gezin tijdens een heerlijk ontbijt of brunch. Gezellig samen zijn! Genieten!