Pssst.. mogen we je iets vragen!??

HIER KOMT JE FOTO FRED….!!

De 5 vragen aan…

1-  Wie ben je? Wie hebben we voor ons? 

Mijn naam is Freddie Bruins, sportman in hart & nieren, fanatiek wielrenner & tennisser, 62 jaren jong, getrouwd met Trijnie en woonachtig in het mooie Zuidwolde. Samen hebben wij 2 zonen (Danny & Michel) en 2 fantastische schoondochters. En… sinds een half jaar ben ik ook opa, van een kleinzoon.

2- Hoe zien we jou op club? 

Ik ben sinds vorig jaar lid van TC Suthwalda. Daarvoor heb ik altijd erg intensief badminton gespeeld. Helaas kreeg ik erg veel last van mijn heup en ging het badminton niet meer. Toen kwam er iemand die zei; “kom eens naar de tennis daar zijn er nog genoeg van ‘jouw leeftijd’ “. Zo gezegd, zo gedaan…! En ik ben verkocht. Ik heb les (1 x per week) van Floris en af en toe speel ik recreatief tennis. Ook sla ik vaak een balletje tegen de Tri-Tennis! En.. niet te vergeten… de toss-avond, ook erg leuk….. recreatief een balletje slaan tegen mensen van verschillende niveaus.

3- Wil je iets over je tennisspel vertellen? 

Ik ben een beginner en moet nog veel leren (vind ik). Het aanvallende spel vind ik leuk! Ik heb een redelijke opslag… en ben een echte ‘sjouwer’. Ik ga voor elk punt. Aan het net ben ik nog een beetje voorzichtig.

4- Wie is je voorbeeld in de tennis? (& waarom?) 

Roger Federer; sympathiek, lekker normaal en vecht voor elke bal.

5- En dan tot slot…. Met wie zou jij wel eens een beschuitje willen eten? (& uiteraard waarom?)

Tom Dumoulin; een fanatieke wielrenner en zeer sympathiek!

 


[bericht van 12-05-2018:   Amber ]:

….De 5 vragen aan….                       

1    Wie ben je? Wie hebben we voor ons? 
Ik ben Amber Dekker, 6 jaar oud en woon in Zuidwolde. Ik zit in groep 3 van OBS het Groene Hart. Sinds kort hebben we thuis een jonge kat…. hij heet Mauw en ik ben heel erg blij met hem. Ik plaag hem vaak.

2    Hoe zien we jou op club? Ik heb zelf ook les, van Corné. En dat vind ik echt heel erg leuk. Allemaal spelletjes doen, tikkertje met de bal, door hoepels slaan met de bal, met bakjes de bal vangen. En ik leer hoe ik het goed mijn racket vast moet houden. Wat ik ook leuk vind is dat papa mee mag doen.
Meestal ben ik met mijn papa en/of mama (Patrick & Moniek) op de tennisbaan. Ze spelen dan competitie…. en dan mogen mijn zusje Fleur en ik mee. We spelen dan in de speeltuin… oh ja en af en toe kijken we ook wel bij papa en mama hoor 🙂

3    Wil je iets over je tennisspel vertellen? 
Ik moet het nog leren, daarom heb ik les van Corné.

4    Wie is je voorbeeld in de tennis? (& waarom?) 
Ik wil net zo goed worden als Corné en Floris. Omdat ze heel goed zijn en omdat ze anderen leren om te tennissen en dat vind ik heel erg knap.

5    En dan tot slot…. Met wie zou jij wel eens een beschuitje willen eten? (& uiteraard waarom?)
Met papa, mama, Fleur en Mauw…. gezellig aan tafel met chocomel in plaats van melk!