Pssst … mogen we je een vraag stellen!??

De 5 vragen aan …

 1. Wie ben je? Wie hebben we voor ons?
  Ik ben Marjan de Groot-Loovers, woon in Hoogeveen en werk op een accountantskantoor in Meppel. Tennis & wandelen zijn mijn grootste hobby’s. En… ik zit in de toernooicommissie van onze club. Hier ben ik verantwoordelijk voor het gezelligste toernooi van het jaar, niet alleen hoor.. maar met heel veel andere vrijwilligers!
 2. Hoe zien we jou op club?
  Eeuuh.. tennissend! En zichtbaar in de toernooicommissie natuurlijk. Ik probeer minimaal 2x per week te tennissen; 1x les (van Floris) en 1x trainen met mijn competitie-team. Oh ja, ik speel zomers ook het liefste veel toernooien…ik vind het spelletje gewoon zo leuk!
 3. Wil je iets over je tennisspel vertellen?
  Ik ben een vaste speler… tenminste dat zeggen ze altijd en de tegenstander kan daar   helemaal gek van worden :-). Ik kan ook heel erg afwisselend spelen… maar als je daar als  tegenstander doorheen kunt spelen, dan ben ik echt kansloos! Mijn backhand is beter dan  mijn forehand… als ik de kans krijg wil ik de bal echt wel wegslaan.. maar meestal pas na een  lange rally!
 4. Wie is je voorbeeld in de tennis? (& waarom?)
  Federer, Roger Federer…. Wat een geweldige speler met een geweldige techniek. Wat hij allemaal kan met een bal, is echt ongelofelijk. Daar waar de tegenstander denkt het punt al binnen te hebben…. haalt Roger hem nog en slaat de bal zo weg! Fantastisch.
 5. En dan tot slot…. Met wie zou jij wel eens een beschuitje willen eten? (& uiteraard waarom?) >
  Richard Krajicek, gewoon omdat hij als Nederlander op een hoog niveau veel getennist heeft!

En mag ik als geïnterviewde dan ook nog een vraag stellen?
Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren (in welke vorm dan ook) aan dit gezellige toernooi?  Geef dit dan aan…. we kunnen je hulp altijd gebruiken! En.. het is gezellig.