Pssst… mogen we je een vraag stellen?!!

De vijf vragen aan…

1   Wie ben je? Wie hebben we voor ons?

Ik ben Niek van der Veen, 29 jaar oud en sinds een jaar lid van de club! Ik woon nu 2,5 jaar met veel plezier in Zuidwolde. Tegenwoordig helemaal verkocht aan tennis. Dat begon door op zondag competitie tennis te kijken bij mijn vriendin Michelle. Later begon het toch wel te kriebelen en ben ik zelf ook af en toe gaan tennissen. Als je er eenmaal aan begint wil je meer. Ik kan dus ook niet wachten totdat het lekker weer is en we weer de baan op kunnen.

2.   Wat doe je als je op de club bent?

Op de woensdagavond staan we meestal met een vast clubje op de tennisbaan. Naast dat het heel gezellig is, wordt er nog op behoorlijk niveau getennist. Leuk om te doen en voor mij leerzaam! Daarnaast organiseren we met hetzelfde clubje ook het themafeest tijdens de Suthwalda Open.

3.   Wil je iets over je tennisspel vertellen?

In mijn spel zit nogal een groot verschil tussen verwachting en uitvoering 😉 Je denkt dat je de mooiste ballen kan slaan, maar in werkelijkheid ziet het er toch wat minder uit. Dus ik maak meer fouten dan punten op dit moment. Ook mijn service en backhand moet ik zeker nog wat aan doen. Gelukkig zijn er nog wel aanknopingspunten. Ik ben wel tevreden over mijn forehand, daarnaast voetbal ik al mijn hele leven. Dus het gevoel voor balsporten zit er wel in. Daarnaast komen snelheid en conditie ook wel van pas.

4.   Wie is je voorbeeld in de tennis?

Geen verrassing. Roger Federer. Een absolute legende. Wat hij kan is ongekend. Daarnaast lijkt me het een hele sympathieke kerel.

5.   En dan tot slot…. met wie zou jij wel eens een beschuitje willen eten? (& uiteraard waarom)

Max Verstappen, dat hoeft dat geen beschuitje te zijn, we drinken wel een biertje! Ik ben wel benieuwd hoe dat formule 1 wereldje eruit ziet door de ogen van een jonge sportheld.

Groetjes, Niek