Plan jouw kantinedienst!

23 maart 2021

Beste leden,

De betaalavonden zijn dit jaar niet fysiek doorgegaan en hierdoor heb je niet de gelegenheid gehad om je eigen kantinediensten in te plannen. Natuurlijk willen we je die gelegenheid wel bieden! Ondanks dat de kantine voorlopig nog gesloten is, willen we de planning graag rond maken voor wanneer we weer open mogen.

Nu we twee all weather banen hebben, er voor de zomer twee padelbanen bij komen en de komende twee winters voor onze haltennissers geen kantine beschikbaar is i.v.m. de nieuwbouw van het Huus voor Sport en Cultuur, willen wij onze kantine 52 weken per jaar open houden. Daarvoor ben jij als lid (van 18 tot 75 jaar) van TC Suthwalda onmisbaar! Om deze reden draai je ook dit seizoen minstens één of meerdere kantinediensten.

1. Vaste openingstijden van de kantine maandag t/m vrijdag van 19.30 uur tot 23.00 uur.

Ø Een persoon per avond draait een dienst. Vanzelfsprekend kan men een tweede persoon meenemen naar deze dienst afhankelijk van de heropening van de kantine worden alle leden ingepland voor 2021.

Ø Heb jij voorkeur voor een bepaalde datum? Laat het ons weten. Wij proberen zoveel mogelijk volgens jouw voorkeur te plannen. Mocht dat niet lukken gaan we met je in overleg.

Ø Wanneer je geen voorkeur doorgeeft, dan word je op een willekeurige datum ingedeeld!

2. Suthwalda Open 2021 (week 31: zaterdag 31 juli t/m 8 augustus)

Ø Indeling kantinediensten van 12.00 – 24.00 uur. Vier diensten van drie uur aaneengesloten, waarbij we koppels, drietallen en viertallen zoeken. Totaal acht dagen van zondag t/m zondag. Wil jij een kantinedienst draaien tijdens Suthwalda Open? Laat het ons via de mail weten.

3. Competitiedagen 2021.

Ø Ouders van de jeugdteams zijn verantwoordelijk voor de kantinediensten als hun kinderen spelen.

Ø Alle competitieteams zijn gastheer en gastvrouw voor hun tegenstanders. Hierbij hoort ook het invullen van de kantinedienst op die dag!

Ø Voor de zondagen dat heren1 thuis speelt, zijn we daarnaast op zoek naar vrijwilligers. Zij worden ingedeeld op basis van behoefte.

4. Voor tossen op woensdag en zondag zijn de toss masters van de dag tevens verantwoordelijk voor de organisatie van de kantinedienst.

5. Voor alle overige tijden en dagdelen zijn we op zoek naar vrijwilligers.

We denken hierbij aan groepen, die op vaste tijden en in min of meer vaste samenstelling tennissen, om zich aan te melden voor kantinediensten op nader af te spreken tijden. Natuurlijk hopen wij, dat (veel) personen, die het leuk vinden om een aantal keren per jaar gedurende de dagdeel een kantinedienst extra te draaien, zich hiervoor zullen melden.

Het doorgeven van voorkeursdata of aanmelden voor het draaien van één of meerdere kantinediensten kan via: secretariaat@tcsuthwalda.nl. tot uiterlijk maandag 5 april. Wanneer je geen voorkeur doorgeeft, dan word je op een willekeurige datum ingedeeld!

Heb je vragen, bel dan met een lid van de kantinecommissie.

Er komt een koffiemachine en een (fris)drankautomaat met contactloos betalen. Op deze manier is het mogelijk om buiten de kantinediensttijden, na het tennissen nog even gezellig een heerlijke kop koffie te drinken of een ander drankje.

Met vriendelijke groeten,

Kantinecommissie en Bestuur