Nog … dagen tot ons 75-jarig bestaan

Ons spetterend jubileumweekend is voorbij!

Om het jubileumweekend feestelijk aan te kleden werd afgelopen woensdag een knutselmiddag gehouden voor de jeugd. Het resultaat: fraaie kroonluchters voor in de feesttent en een sierlijke, opgemaakte en geschilderde hippie bus.
Vrijdagavond om 18:00 ging het officiële programma van start voor ongeveer 40 jeugdleden. Na de pannenkoeken werden zij vermaakt met spelletjes, bingo en een bosspel. Veel kinderen bleven daarna slapen in de tennishal. Nou ja, slapen?
De senioren begonnen om 19:00 uur met het Toss Tie mix-toernooi.
Al met al heel veel gezellige reuring op het tennispark waar jong en oud zich prima vermaakten.

Zaterdagochtend na het ontbijt deed de jeugd een spellencircuit met als hoogtepunt de waterglijbaan op het terrein bij de feesttent. Om 12:00 uur werd het jeugdprogramma afgesloten.
Ondertussen streden de seniorleden weer om de Tie-break punten op het tennispark.
Na een voortreffelijk verzorgde lunch speelden zij nog tot 15:00 uur.
In de Meet & greet om 16:00 uur blikte in een volle tenniskantine voorzitter Albert Oppers met veel genodigden terug op 50 jaar TCS. Met een hapje en een drankje bleef het nog lang gezellig op het tennispark.

Het jubileumweekend werd feestelijk afgesloten in een goed gevulde feesttent. Veel leden, gehuld in prachtige creaties, feestten tot in de late uurtjes door op muziek van een DJ en hoofdact Guus Bok en the boogies.
De jubileumcommissie kijkt terug op een geslaagd evenement waarbij de weergoden ons heel goed gezind waren. Nog … dagen tot ons 75-jarig bestaan…

Check ook even de foto’s. Ze staan er misschien nog niet allemaal op, dus hou het de komende dagen in de gaten.