Nieuws van Floris

Hoi allemaal,

Het buitenseizoen staat voor de deur. Dan heb je misschien weer, of meer, training nodig. Je kunt je tot de 23ste inschrijven bij mijn tennisschool: www.tennisschoolkilian.nl. Vergeet het niet!
Dat ik de komende jaren met Tennisschool Kilian bij TC Suthwalda blijf, zie ik als een compliment voor het werk dat we de afgelopen jaren samen hebben gedaan. Ik denk dat we de komende jaren als vereniging kunnen groeien tot een toonaangevende vereniging in Noordoost-Nederland. Dit kan niet zonder alle vrijwilligers. Mijn dank voor jullie inzet!
Het mooie merk Wilson is hoofdsponsor geworden van de tennisschool. Ik ben er erg trots op dat zo’n groot merk vertrouwen heeft in mijn tennisschool.

Een tennisshop op de club
Om jullie, de leden van TC Suthwalda, en de omliggende verenigingen beter te bedienen heeft Tennisschool Kilian na een aantal goede gesprekken met Wilson besloten een Tennisshop te starten. Op korte termijn kan iedereen rackets, kleding, gripjes, ballen, enzovoort, tegen zeer scherpe prijzen kopen. Neem een keer een kijkje! De shop komt in de tennishal. Er komt ook een kleine showroom op de club. Omdat ik het druk genoeg zal hebben met de tennisschool, is Tom Lodewijk vooral te vinden in de shop en geeft jullie de beste service! Voor vragen kunnen jullie altijd bij ons terecht.

Een mooie tenniszomer
De competitie staat voor de deur. Ook dit jaar hebben we weer erg veel teams op alle dagen. Helaas heeft de KNLTB onze aanvraag voor het 1e herenteam om hoofdklasse te gaan spelen niet gehonoreerd. Wij starten in de 2e klasse, omdat er geen plek in de 1e klasse was. Wellicht wat laag met een speler met speelsterkte 1, twee met 2, 1 met 3 en 1 met 4. Maar zorg er voor dat jullie komen kijken! Ons doel mag duidelijk zijn: kampioen worden! We willen zo snel mogelijk naar de Eredivisie. Alle steun kunnen we goed gebruiken. Ook de andere teams staan er, denk ik, goed voor. Ik ben erg benieuwd hoe iedereen het gaat doen. Ik wens jullie alvast heel veel succes en een mooie tenniszomer toe.

Groet,
Floris