Nieuws van Albert

De helft van het zomerseizoen zit er al bijna weer op. De voorjaarscompetitie is afgesloten. Veel teams in een spannende competitie, maar alleen ons 1e herenteam werd kampioen. Van harte gefeliciteerd, mannen! Gelet op de sterkte van het team was het wel een beetje te verwachten, maar je moet het uiteindelijk wel doen met elkaar. Volgend jaar naar de 1e klasse, daar zal het niet zo gemakkelijk gaan denk ik zomaar.

Lief en leed gaan soms hand in hand. Theo Jorna, één van de mensen die aan de basis van onze vereniging  stond, is op 11 mei overleden en op 18 mei gecremeerd. Theo was in de beginjaren voorzitter van onze vereniging, heeft tot op hoge leeftijd getennist  en bleef tot de laatste dag betrokken bij het wel en wee van onze club. Een verenigingsmens en een sportman in hart en nieren is van ons heen gegaan.
U hebt intussen ontdekt dat de oude ingang van ons park met een hek is afgesloten en er dus alleen nog gebruik kan worden gemaakt van de nieuwe. Er wordt gewerkt aan de verlichting langs het pad tussen de sporthal en de banen 5 en 6.

Zoals u wellicht hebt vernomen, hebben we toestemming van de gemeente  om plannen te onwikkelen voor het stuk terrein achter het nieuwe korfbalveld, dus achter de heg van baan één en dus aansluitend aan ons complex. We denken aan twee banen  die ook in de wintermaanden gebruikt kunnen worden en twee minibaantjes. Maar er moet nog heel wat denkwerk plaatsvinden voor iets dergelijks gerealiseerd kan worden.  Heeft u zin om mee te denken over dergelijke plannen, dan bent u van harte welkom.

We staan aan de vooravond van onze grote toernooien, het Suthwalda Open en de clubkampioenschappen. De toernooicommissie is er alweer maanden druk mee. Tussen beide toernooien vieren we ons 50-jarig jubileum. Dat belooft een leuk weekeinde te worden. Activiteiten voor jong en oud en een prachtige gelegenheid, ook voor oud-leden, om elkaar na zoveel jaren weer te zien. De jubileumcommissie maakt er, voor ons,  iets moois van. Ik hoop in het jubileumweekeinde heel veel leden en oud-leden te ontmoeten en verheug me nu al op de spetterende feestavond.

Albert Oppers