Nieuw: 24-uurs toernooi

Op 21 en 22 juni organiseert de toernooicommissie het 24-uurs toernooi.  Een gezellig toernooi waarbij je heel veel of wat minder wedstrijden kan tennissen. Iedereen kan meedoen. Of je nu wel of geen lid bent van TC Suthwalda.

Gezelligheid en met plezier tennissen staat voorop. Geen prijzen, maar wel uniek. Lekker tennissen terwijl de rest van Zuidwolde op één oor ligt! Je kunt mix, herendubbel of damesdubbel spelen. Individueel opgeven kan ook. Dan zoeken wij een tennispartner voor je. De kosten zijn € 10 per inschrijving per persoon. Voor dit bedrag kun je minimaal 1 wedstrijd tot maximaal 24 uur achter elkaar tennissen. Inschrijven doe je via toernooi.nl of eventueel via e-mail: 24uurstennis@tcsuthwalda.nl.

Bestel een taart
De commissie wil nog iets bijzonders bereiken met dit toernooi. Geld binnenhalen voor de aanschaf van een professioneel ballenkanon voor de club. De eerste actie die gehouden wordt is het verkopen van taarten. Leuk tijdens de competitie, een vers gebakken taart voor bij de koffie. Of voor een verjaardag. De kosten per taart zijn € 10. Het hele bedrag komt ten goede van het ballenkanon. Taarten zijn te bestellen bij onze trainer Floris Kilian. Hij bakt niet zelf, maar schakelt leden in die dat heel goed kunnen. Heb je voorkeur voor een soort taart, vermeld dat er dan bij. Misschien wil je zelf weleens wat bakken voor deze actie? Laat het dan ook weten. Stuur een e-mail naar floriskilian2000@hotmail.com of een sms naar 06-46095185. Vergeet niet te vermelden wanneer je de taart wilt hebben.

Vriendelijke groet,

Commissie 24-uurs toernooi