Les en training in de hal 2020-2021

Hier een mail van tennisschool Kilian over opgave wintertrainingen, betalingswijze, tenniskids blauw en bewegingstraining.

Van: Tennisschool Kilian  Datum: 8 september 2020

Hoi allemaal,

Vanaf nu kunnen jullie allemaal weer inschrijven voor de wintertrainingen via de website www.tennisschoolkilian.nl. Inschrijven kan zoals altijd via de website, maar het zal wel even anders zijn dan je gewend bent.

Nieuw: Betaling via iDeal of in termijnen
Eenmaal gekozen voor een lespakket kun je nu ook kiezen hoe je wenst te betalen: in één keer via iDeal of in 6 termijnen.

Met een iDeal betaling reken je gelijk het totale lesbedrag inclusief baanhuur af( Alleen voor senioren) Kies je voor betaling in termijnen, dan betaal je over een periode van 6 maanden elke maand een deel van het totale lesbedrag inclusief een deel baanhuur. De eerste termijn betaal je direct via iDeal; voor de overige 5 termijnen ontvang je elke maand een automatische betalingsherinnering in je mailbox die je ook weer via iDeal kunt betalen.

Wanneer je een keuze hebt gemaakt, klik je op de knop “Nu inschrijven”.
In het afrekenscherm kun je je gegevens, beschikbaarheid en verhinderingen opgeven.

Let op: wanneer je meerdere personen wilt aanmelden voor de training, plaats dan voor ieder persoon een nieuwe inschrijving, zodat we per persoon inzicht hebben in beschikbaarheid en verhinderingen. 

Je ontvangt een inschrijfbevestiging op de mail wanneer je inschrijving en betaling goed bij ons is binnen gekomen.

Tenniskids Blauw
Voor Tenniskids Blauw hoef je niet online in te schrijven. Wanneer de indeling bekend is kan je vrij inlopen op deze training en betaal je per les €5. Wanneer de tijd bekend is zal deze gecommuniceerd worden naar de ouders.

Bewegingstraining B- en C-selectie
Uiteraard zullen we ook weer bewegingstraining voor de B-selectie en C-selectie aanbieden. Wanneer je je hiervoor wilt aanmelden kun je dit in een Whatsapp bericht aangeven (06-46095185).

Sluitingsdatum inschrijving
Door het updaten van de website met het nieuwe betaalsysteem is de periode voor het inschrijven dit jaar helaas iets korter. Inschrijven kan tot en met 19 september. Daarna gaan we snel aan de slag met de indeling en kunnen we op 28 september met de wintertraining beginnen!

Wij hebben er weer zin in! Jullie ook?
We zien je inschrijving graag tegemoet en mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we het graag.

Vriendelijke groet,

Floris Kilian