Zomerabonnement

Tennissen in de zomer? DAT KAN!

Ben je lid van een andere sportvereniging en heb je een zomerstop? Of wil je tennis een keer uitproberen? Of gewoon in de zomer lekker actief bezig zijn? Deze zomer biedt TC Suthwalda je de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk zomertarief van € 30,- p.p. gebruik te maken van onze tennisbanen, het ZOMERABONNEMENT! De periode gaat in vanaf 1 juli t/m 31 augustus (2 volle maanden!). Wil je ook graag gebruik maken van proeftennislessen? Tennisschool Kilian verzorgt de trainingen en hanteert voor het zomerabonnement een gereduceerd tarief:

–             3 lessen van 1 uur uitgaande van een groep van 4 personen 36 euro p.p.

–             3 lessen van 1 uur uitgaande van een groep van 6 personen 24 euro p.p.

–             5 lessen van 1 uur uitgaande van een groep van 4 personen 57,50 euro p.p.

–             5 lessen van 1 uur uitgaande van een groep van 6 personen 39 euro p.p.

–             8 lessen van 1 uur uitgaande van een groep van 4 personen 92 euro p.p.

–             8 lessen van 1 uur uitgaande van een groep van 6 personen 62 euro p.p.

Maak je gebruik van proeflessen? Dan is het mogelijk om vanaf 1 juni t/m 31 augustus (3 volle maanden!) een zomerabonnement af te nemen voor maar € 40 euro p.p.!

Heb je zin om in de betreffende periode  te tennissen op ons prachtige park meld je dan aan voor dit zomerabonnement middels het e-mail adres: ledenadministratie@tcsuthwalda.nl . Geef aan of je ook gebruik wilt maken van de proeftennislessen en welk abonnement je af wilt nemen. Let op! Indien je proeflessen neemt dan ontvang je twee facturen; een van tennisschool Kilian en de ander van TC Suthwalda).

Uiteraard is gebruik van tennisschoeisel verplicht. Dit om onze mooie tennisbanen te behouden. Ook gelden er richtlijnen en regels m.b.t. het Coronavirus. Zie hiervoor ons Protocol TC Suthwalda.