Kom je ook spelen? In de nieuwe speeltuin en op de baan!

Vorig jaar is de Club van 100 opgericht met als doel om onze vereniging te ondersteunen met concrete projecten. Het doel van 2016 was om de speeltuin in een nieuw jasje te steken. En dat is gelukt! Met dank aan de leden van de Club van 100. De speeltuin wordt uitgebreid met een trampoline, duikelrekken, veerdier,  familieschommel, klimpiramide en, voor de allerkleinsten, een Little tikes-speelhuis. Ouders kunnen met een gerust hart de baan opgaan.

Openingstoss op 26 maart

Zondag 26 maart wordt de speeltuin officieel geopend! De opening gebeurt door de jongste en het oudste lid van de club. Daarnaast is het ook weer de opening van ons buitenseizoen met de gebruikelijke Openingstoss. Hiervoor hoef je je niet in te schrijven.
Ons Heren 1-team speelt die dag demonstratiewedstrijden. Iedereen is van harte welkom vanaf 10.00 uur. Dan krijg je een kop koffie/thee en een lekkere versnapering.

Doel voor 2017

Het doel van de Club van 100 voor dit jaar? Verwarmde buitenterrassen. Heerlijk!
Nog geen lid? Meld je aan als je zelf de fantastische nieuwe speeltuin komt bekijken op 26 maart. Wil je niet wachten? Dan mag je je ook nu aanmelden.

(De foto bij dit artikel is een voorbeeld en geen foto van onze nieuwe speeltuin.)