Kleine Clubkampioenschappen

Het aantal opgaven voor de clubkampioenschappen van dit jaar viel erg tegen. Op de sluitingsdatum hadden zich uiteindelijk 48 tennisliefhebbers opgegeven. Dit waren zowel jeugdleden als senioren. Door de geringe opgave hebben wij als toernooicommissie overwogen de clubkampioenschappen niet door te laten gaan. Na overleg en op advies van Floris hebben wij de jeugd toegevoegd aan de senioren. Ook zijn enkele categorieën samengevoegd. Uiteindelijk werd er gespeeld in 6 categorieën.

Wij waren wel een beetje terughoudend of het samenvoegen van de jeugd met de senioren, of misschien wel andersom, de senioren bij de jeugd, wel goed zou gaan. Niets was minder waar. We hebben partijen gehad met enig niveauverschil, maar ook zeer zeker schitterende partijen waarin de jeugd zelfs onze “oudjes” het nakijken gaf. Het enthousiasme en de gedrevenheid wanneer er weer een punt werd gescoord, werd met een yes of een vuistgebaar kenbaar gemaakt. Gewoonweg genieten. Het speelplezier en de inzet van onze jeugd de afgelopen week, geeft zoveel plezier dat je weer beseft waarvoor je het doet. Dit uiteraard zonder onze senioren tekort te doen.
Wij hebben in de loop van de week een aantal jeugdleden gevraagd of zij het leuk vonden met en tegen volwassenen te tennissen. Er was geen enkel jeugdlid dat aangaf het vervelend te vinden.

De weergoden waren ons wederom goed gezind. Het weer was de hele week fantastisch. Alleen zondagmorgen zijn we gestart in de tennishal. Enkele banen met spontane hulp in orde gemaakt en daarna de laatste wedstrijden, in het zonnetje en onder het genot van een hapje afgewerkt.

Uiteindelijk hebben de clubkampioenschappen de volgende winnaars opgeleverd in de volgende categorieën:
HE 3,4,5     Mattheo Knoop
HE 6,7        Mark Boon
DE 6,7        Willemijn Vrijlandt
HD 6,7        Fabio Ottenbros & Henk Kikkert
DD 6,7        Julia Verschuur & Willemijn Vrijlandt
GD 6,7        1e Gerda van Limburg  & Erik Speek
2e Harry & Mariska Reins

In de week erna hebben ook jeugdspelers van niveau rood/oranje en groen tijdens de training hun clubkampioenschappen gespeeld. Alle deelnemers, winnaars en verliezers, hebben een medaille gekregen.

Rood 1
Jongens: Steijn Koot
Meisjes: Anne Ling Kikkert

Rood 2
Jongens: Noël Koene
Meisjes: AnneJet Dam

Oranje
Jongens: Tymen Lesscher
Meisjes: Britt Wink

Groen
Bote Spijkerman

Alle deelnemers, dank voor jullie opgave, speelplezier en sportiviteit. Clubkampioenen TC Suthwalda 2015, hulde en gefeliciteerd!

De toernooicommissie