Het binnenseizoen is weer geopend

De netten op de juiste hoogte, tapijt schoon, wanden bijgeverfd, de buitenboel weer netjes. Kortom, de tennishal is weer klaar voor een nieuw seizoen binnentennis. Als leden van TC Suthwalda mogen we erg blij en trots zijn op de mooie tennishal van onze club. Laten wij allemaal ons best doen om de hal schoon en opgeruimd te houden. Gebruik het juiste schoeisel, het liefst echte tapijtschoenen, gooi het afval in de daarvoor bestemde afvalbakken en loop niet met vuile buitenschoenen de hal in.

Nieuw in de tennishal zijn een tweede tussendeur richting de sporthal/kantine, die in bepaalde gevallen van binnenuit op slot kan. En het voormalige rommelhok is omgetoverd tot een prachtige winkel van Tennisshop Kilian, waar je terecht kunt voor alles op het gebied van de tennissport.

Ook de diverse dames en heren-dubbelcompetities staan weer op het programma. Vanaf maandag 14 september kunnen de vaste baanhuurders in de tennishal spelen, evenals de leden met een zwerfkaart, waarmee, net zoals buiten, afgehangen moet worden. Kijk voor de beschikbare banen in het halschema.

Veel plezier in het nieuwe halseizoen!