Heren 2 toch nog kampioen!

Het 2e herenteam, bestaande uit Ronald Blei, Corné Folders, Robbert Weijenberg, Peter Ballast en de gebroeders Nick en Olav Doorten, moest zondag 12 juni de resterende 3 partijen nog inhalen bij Veracket in Groningen. Tussenstand was 2-1 in ons voordeel, en aangezien HLTC een punt had laten liggen tegen Bargeres, moest het team 2 punten uit deze 3 partijen halen om kampioen in de derde klasse te worden.
Klokslag 12.00 uur begon de herendubbel van de tweeling Doorten. De afgelopen wedstrijden had dit duo al bewezen goed met de druk te kunnen omgaan en te genieten van wedstrijden waar het ergens om ging. Zeer professioneel haalden ze het eerste punt binnen met een vrijwel perfect gespeelde wedstrijd.
Peter en Robbert moesten hierna hun single nog spelen, maar omdat er maar 1 baan beschikbaar was, mocht Peter beginnen. In de eerste set gaf Peter zijn tegenstander geen enkele kans, 6-0. Ook  in de tweede set liep de voorsprong van Peter al snel op naar 5-2. Onder het oog van de meegereisde  ouders en supporters bleek dat uitserveren van de wedstrijd, zoals zo vaak, erg moeilijk is.  Ondanks een break op eigen service, brak Peter meteen terug en was het kampioenschap binnen.  Onder luid gejuich en spuitende champagneflessen vierde TC Suthwalde Heren 2 dit mooie kampioenschap.  Zeer begrijpelijk werd de wedstrijd van Robbert niet meer gespeeld.